Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményekre lennék kíváncsi, többit lent?
Sziasztok!
Történt, hogy a tegnapi nap folyamán szakítottam a barátnőmmel. Egészen egyszerű az indok: bizalmi problémák voltak részemről. Röviden el is mesélem a sztorit.
Tavaly december 23-án jöttünk össze, egészen idén május végéig minden klappolt. Tekintve, hogy Ő is és Én is maximálisan megbízott a másikban, megadtuk egymásnak fészbúk jelszavunkat is. Namármost, itt kezdődtek el a problémák. Egyszer belenéztem a fészbúkjába, egy óvatlan pillanatomban, mikor is észrevettem, hogy csetel egy sráccal. Ezzel még nem is lenne probléma, na de. Szó szerint flörtölve beszélt a sráccal, velem nem beszélt úgy, mielőtt összejöttünk, mint vele. Erre fel, kitörölte a beszélgetést, és mikor rákérdeztem, mindent tagadott. Ez előfordult utána még jópár alkalommal, szóvá is tettem neki, mivel rohadtul zavart, de azt mondta ne aggódjak. Egy idő után befejeződtek ezek a dolgok, viszont bennem ezek olyan nyomot hagytak, amit nem tudtam/tudok neki elnézni/megbocsátani. Egyszerűen olyan féltékenységet váltott ki belőlem ez az egész, mint még kb. semelyik barátnőmnél. Lehetne még sorolni órák hosszat a dolgokat, viszont a kérdésre térnék rá:
Ezek után, Ti még adnátok egy esélyt ennek az egésznek, vagy pedig hagynátok az egészet? Nyilván én sem vagyok hülye, nem véletlenül szakítottam vele, csak nagyon nyom a bűntudat. Illetve, hogy Ti hogy reagálnátok erre a letagadós, kitörlős dolgokra?
Köszi a válaszokat!
Jah és még valami: L/15 ; F/21
Kijátszotta a bizalmadat. Szerintem ő még "élni akar", pasizgatni, nem való neki a komoly kapcsolat.
Én is megléptem volna azt, amit te. Ne legyen bűntudatod.
Hat en elitelem ezt a dolgot amit a lany csinalt, es megertem a dontesedet. En nem csinalnek ilyeneket a baratommal, szamomra egy kapcsolat a bizalomra epuk, es semmi kepp nem akarnek okot adni arra, hogy ez megrenduljon.
17/l
Szerintem kezdjük ott, hogy nem kell egymásnak megadni a facebook jelszavakat. Ha együtt vagytok, akkor is kell azért egy kis szabad teret hagyni a másiknak, különben "megfojtod".
Egyébként én is kiakadtam volna ezért, volt is barátnőm akivel hasonló dolog miatt veszekedtünk sokszor, végül szakítottunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!