Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes újrakezdenünk?
Figyelt kérdés
Ex barátommal szakítottunk lassan egy éve, és én nagyon sokáig szenvedtem ez miatt. Most megint közel kerültünk egymáshoz, rengeteget flörtöl velem és közeledik hozzám. Mondta is hogy még mindig szeret. Ő volt az első szerelmem, és nagyon nagyon szerettem. De az a baj, hogy ő nemrég szakított a barátnőjével és ez az egész úgy tűnik mintha csak pótlék lennék neki, mert tudja hogy engem könnyen visszaszerezhet. Szerintetek mit csináljak? 17L2016. aug. 3. 18:32
1/2 anonim 

válasza:

Nézd mi nem ismerjük nem tudjuk milyen ,lehet hogy egy mocsadék és csapótléknak használ és csak is a saját érdekeit nézi ,meg az is lehet hogy nem mert egy jó ember,és még tényleg mindig szeret..nem tudom nem ismerem .-. De az attól is függ hogy illetve miért is szakítottatok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!