Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el hogy ujra belemszeressen?
Figyelt kérdés
Volt egy fiu szerelmesek voltunk, jartunk honapokig aztan szakitott velem mondvan hogy mar nem szeret. Egy a barati tarsasagunk de azota nem nagyon talalkoztunk keruljuk egymast. Multkor osszefutottunk veletlen aztan ram irt egy haverja hogy mondta neki hogy latott ma es milyen szep voltam. En ezt jo jelnek veszem. Talan ujra ossze tudnank jonni. Mit tegyek hogy ujra belemszeressen?2016. aug. 2. 20:39
1/3 anonim válasza:
Vard meg mig o kezdemenyez. Ne te koslass utanna. O szakitott. Neki kell megtenni a lepest. Te csak legy turelemmel (: ha ujra osszeakar jonni veled akkor majd tesz erte..ha ennek az ellenkezoje tortenik akkor se buslakodj. Nem erdemel meg teged. Talalsz jobbat
2/3 A kérdező kommentje:
Jo de akkor probaljak egy tarsasagba lenni vele es viselkedjek termeszetesen?
2016. aug. 2. 22:12
3/3 anonim válasza:
Hát... ezt most nem rossz szénékból írom...
de ha jártatok hónapokig és azt mondta hogy már nem szeret akkor arra az esély hogy újra össze jöttök kb. 10%esély van :/ attól hogy azt mondta hogy jól nézel ki azt mondhatta barátian is...
ezt nem rossz szándékból mondtam, hanem azért hogy ne legyenek hiú reményeid...
ha valamit akar (mármnt kapcsolatot) akkor megfog szólitani, de azt javaslom hogy ne foglakozz vele pl. fél hónapig-hónapig, utána (szerintem) keress más pasit :) de te NE koslass utána ;)
De ez csak az én véleményem/tanácsom , úgy csinálod ahogy te szeretnéd :)
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!