Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1eve es 9honapja egyutt vok valakivel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a mult amit tett velem tavaly nyaron,h masnak irta ,h szeretlek az ok elfelejtve..az,hogy szilveszterbe kiutotte a fogam...elfelejtve..
de az,hogy most hetvegen azert vert meg,mert lehagxtam biciklivel!!!!ez mar nem allapot.hazudozik folyton.nokkel beszel..
el kene ezt is felejtenem? vagy adjam ra a kabatot?
Hülye vagy írni nem tudsz... Már rég ott kellene hagynod...
2016. aug. 1. 12:49
2/11 anonim válasza:
Te sem lehetsz egy IQ ninja, ha ilyen múlt után ezen elgondolkpzol...
2016. aug. 1. 12:50
3/11 anonim válasza:
Ver téged? Az ilyeneket lapátra kell tenni, hadd beszélgessen a nőcskéivel, ne pedig normális lányokat verjen. -.- A leírtak alapján megcsal, hazudozik, és ver. Nem kérdés, én otthagynám :/
2016. aug. 1. 12:52
4/11 anonim válasza:
Egyértleműen hagyd ott. Az okokat napokig lehetne sorolni.
2016. aug. 1. 12:59
5/11 anonim válasza:
Rakd ki.
2016. aug. 1. 13:02
6/11 anonim válasza:
Jesszus... Te tényleg hülye vagy... De nem akarlak bántani ezek után...mert ez rohadt elkeserítő. MI AZ ,HOGY VER!?
2016. aug. 1. 13:03
7/11 anonim válasza:
Jó,néha megveri, de a gyerekekhez meg olyan jó.
2016. aug. 1. 13:34
8/11 anonim válasza:
16-17 évesen már ezeket eltűröd..felnőttként mi lesz akkor? hagyod,hogy a gyerekeid végignézzék,hogy az apjuk péppé veri az anyjukat? majd a gyerekek is kapnak pár atyai sallert? tipikus.. nem értem az ilyen lányokat/nőket.
most téged semmi nem köt össze azzal a sráccal, nem laktok együtt,nincs közös hitel vagy közös gyerek. hagyd ott a fenébe és keress normális barátot.
nem értem a szüleid hogy hagyják ezt.
megcsal,megver,kiveri a fogad..ideális barát tényleg
2016. aug. 1. 13:46
9/11 anonim válasza:
Mielőtt le hülyézitek ezt a csajt kicsit gondoljátok át az ő helyzetét is.Könnyű azt mondani h lépjen ki a kapcsolatból csakhogy ha valaki meg van félemlítve és a párja terrorba tartja akkor nem olyan könnyű megtenni.A férjem rendőr és nagyon sok családon belüli erőszakhoz riasztják őket.Több olyan eset is volt ,hogy a nő el hagyta ez miatt a párját és a férfi az életükre tört.Meg verte a nő szüleit,zaklatta a nő baráti társaságát,rosszabb esetben erőszakkal hurcolta vissza szerelmét magához.Agyon verte pincébe zárta stb és feltételezem h ez az úri ember is képes lenne hasonló cselekedetre.Én azt javaslom h tegyen ellene feljelentést a rendőrségen és kérvényezzen távoltartási végzést a párja ellen.Meg önvédelmi sport sem ártana karate, kick box,krav maga.
2016. aug. 1. 14:07
10/11 anonim válasza:
nem lehet túl magas IQ szinted,édes szívem. Hagyd ott,mert,ha bánt téged,akkor az már nem kapcsolat. A saját érdekedben dobd őt ki. Keress mást. Akár egy nyelvtan tanár is megteszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!