Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20/L vagyok. Akadt egy kis problémám. Az legjobb haverom átjött és lefeküdtünk. Soha nem feküdtem volna le vele, csak az eset előtt szakítottam a fiummal és nagyon magamba voltam esve. Átjött és csak lefeküdtünk. :/ Nagyon jó volt, nbagyon élveztem viszont nem vagyok szerelmes belé... 3 napja viszont az exem lekapott a boltban és elhívott magához, hogy megbeszéljük ezt az egész szakítást. Ott viszont annyira kívántuk egymást (3 évig jártunk, veszekedések miatt szakítottunk) és pettingeltünk. Sz.xhez nem jutottunk el mert haza kellett mennem. Viszont a haverom azt hiszi, hogy járunk és mindennap jön, hogy feküdjünk le... Én viszont mindig kitalálok vmit, csak hogy ne kelljen mert én még mindig az exemet szeretem. A haverom viszont már hozzám költözött :/ Nem akarom megbántani (nagyon érzékeny, ha el mondanám hogy költözzön el akkor soha nem beszélne velem) viszont nekem csak ő van és nem szeretném elveszíteni... Nem tudom mit tegyek. Segítsetek!

2016. júl. 27. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
mondd el neki az igazat
2016. júl. 27. 15:09
 2/3 anonim válasza:

Sikerült megbeszélni az exeddel a dolgokat? Mire jutottatok?

A "haverodat" meg világosítsd fel, hogy csak azért történt meg a dolog mert magad alatt voltál... Üljetek le és beszéljétek meg normálisan. Mond el neki, hogy még az exed szereted, nem akarod megbántani de neked ez így nem jó, hogy odaköltözött.. Mond el neki őszintén a dolgokat!

2016. júl. 27. 16:13
 3/3 anonim válasza:

Ebben az esetben választanod kell. A szerelem egy nagyon erős ok, hogy az EX-ed felé dőlj, viszont ezt jól jegyezd meg! "Kutyából nem lesz szalonna!" Lehet megint összevesztek a pároddal, és akkor a fiú barátod már nem lesz veled, akivel megtudod beszélni. Ilyenkor duplát vesztesz! Viszont ha dobod az exed, és a másik srác felé fordulsz és vele se működik ugyan ez van. Ez a te döntésed! Annyit mondok: Véletlenek nincsenek!

Remélem minden rendben lesz, szurkolok!

2016. júl. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!