Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BTS FAN kérdése:
Szerintetek hány éves kortól vagyunk elég érettek egy rendes kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Ezt a kèrdèst azèrt teszem fel, mert az egyik barátnőm 12 èves lètère már kb. 30 fiúval járt, de mind 20 èves körül lehettek. Ès engem azzal cukkol, hogy nekem mèg nem volt semmilyen kapcsolatom. Èn úgy vèlem, hogy 12 èvesen mèg nem ezen kellene járnia az eszènek.... Meg èn mèg nem tartom magamat èrettnek.... Szerintektek? (A sèrtő válaszokat szeretnèm elkerülni! Köszönöm!)2016. júl. 18. 13:41
1/12 zóna_pocok válasza:
Egyeni erettsegtol is fugg, de 16 eves kor alatt nem hiszem. Olyan igazan komoly, erett, erzelmileg teljesen atelt kapcsolat nyilvan csak felnott korban, legalabb 20 ev korul.
2/12 anonim válasza:
Igazi , jó és valamire való kapcsolatot szerintem csak 18 évesen vagy azután,addig csak tini szerelem ami vagy megérik és komolyabb lesz,vagy kialszik ,bár sztem nem sok esély van ,hogy valaki 14-15 évesen jön össze valakivel és örökre együtt maradnak.
5/12 anonim válasza:
igazabol ez nem a kortol fugg. mert lehetsz 18 éves de ha eretlen vagy akkor mindegy. szal ezzel azt akarom mondani hogy ez EGYÉNI..:)
6/12 anonim válasza:
Fejben dol el, nyilvan nem 12 evesen (16 eves koromig fiuval se talalkoztam kettesben), de szerintem egyesek mar 16 evesen vannak olyan agyiszinten, masok meg 19 evesen sem eleg erettek egy rendes kapcsolathoz
7/12 anonim válasza:
*Persze van egy határ ,hogy mikortól nem még (12-13 éveskor)
De ezt is a törvény szabja meg és nem a természet. De 12-13 éves korba és alatt szerintem még nem helyes ,de ezt persze nem én mondom meg. De álszentség lenne azt írnom ,hogy én ilyen koromba nem érdeklődtem az ellenkező nem iránt ,hisz ilyenkor kezdenek serdülni az emberek.
8/12 anonim válasza:
Ui.:
Félre értést elkerülvén ,én nem azt akartam írni ,hogy egy 12-13 évesnek nem való kapcsolat! Hanem azt ,hogy én a saját tapasztalataim szerint ,amiket át éltem én azt vettem észre ,hogy egy rendes párkapcsolatra 14 éves koromtól tudtam építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!