Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha van barátnőd?
Figyelt kérdés
Oke ezek megvannak hogy szex,filmezes es agyban fekves, de ezek unalmasak es nem lehet egesz nap csinalni meg mindig. Ezeken kivul mit lehet csinalni otthon meg igazabol barhol? Annyira unom mar hogy atjon dugunk aztan film vagy kaja keszites es ennyj2016. júl. 15. 17:33
2/9 anonim válasza:
Ilyen egy házasság is. Gyakorolj!
3/9 Bonnie2019 válasza:
Szerintem csináljatok magatoknak valami programot. Akár biciklizés, együtt elmenni futni, kirándulni vagy bármi, ha sportosak vagytok. Vagy fagyizni, bóklászni a városban/faluban, mozizni, (mert azt vettem ki, hogy szerettek filmet nézni). Vagy most éppen nyár van. Itt a fesztiválok időszaka, a kempingezés, a Balaton. Egy kis fantáziával bármit ki lehet találni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, mar nincsen baratnom par honapja, csak most belegondoltam hogy igazabol ennyit csinaltunk es latok kerdeseket hogy mit csinaljon a srac ha atmegy a csaj es szex/filmezes es ennyi! Ha egy egesz napra atjon a csaj vagy egesz estere akkor nem lehet ezt csinalni mert ez nagyon tre, meg belegondoltam es mi is ezt csinaltuk...
2016. júl. 15. 17:41
6/9 anonim válasza:
Ez nem is normális kapcsolat. Annyi mindent lehet csinálni...koncertekre járni,strand,kirándulni,fesztiválok stb..Végtelen sok mindent lehet csinálni.Amit mindketten szerettek vagy akár étterembe menni.😊
7/9 anonim válasza:
Elég üres egy kapcsolat lehetett.
Bulizás, elmentek túrázni/biciklizni, barátokkal találkoztok, moziba mentek, megnéztek valami látnivalót utaztok. Azért elég sok lehetőség van, még akkor is ha kevés pénzből kell megoldani.
8/9 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Ilyen üres kapcsolatom nekem is volt, ráadásul a pasas 22 évvel volt nálam idősebb. És ami a legdurvább, a gyerekeket sem szerette. Állandóan nála voltunk, simogattuk, csókolgattuk egymást, tv-t néztünk és kajáltunk. Haza nem kísért, csak a villamosmegállóig. Igazából már nem értettem az akkori önmagamat(a 29. évemben voltam, ő akkor 51 múlt). Hogy is gondolhattam volna, hogy komolyabb dolog is lehet belőle?!
9/9 anonim válasza:
Ezzel szemben a mostani barátommal kirándulunk vagy sétálunk, van úgy, hogy magunkkal visszük a 11 éves kislányomat is, és hármasban... De mostanában kettesben vagyunk, mert nálunk nagy a rokonság, és Dusi lányom mindig megy valakihez nyaralni. Rossz időben pedig nála(mármint a barátomnál) vagyunk. De volt már olyan, hogy játszóházba vittük Dusit. Tíz-egynéhány évesen még érdekli a játszóház. De eljön majd az idő, amikor ki fogja nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!