Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Adnál egy újabb esélyt vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál egy újabb esélyt vagy sem?

Figyelt kérdés

A párom úgy érezte valami nincs velem rendben, és volt egy fontos bizalmi kapcsolat köztünk, 3x belépett a messengerembe s vissza élt az ott rejlő információkkal, pedig csak jókat beszéltem egy korábbi kapcsolatomból szereplő emberrel olyan 4év távlatából.. és ígérte nem lép be újra s 2x megtette ezek után, én megadtam a bizalmat... a helyemben ti hogy döntenétek?

19/F

2016. júl. 13. 23:03
 1/7 anonim válasza:
"Mindenki megerdemel egy masodik eselyt" de! Melyen nezz a szemebe es igertesd meg vele hogy ilyen tobbet nemlesz.
2016. júl. 13. 23:11
 2/7 October15 ***** válasza:

1.: Már megtette...

Kérdező: Először is miért tud belépni bárhova is ami a tiéd?:D Engedély nélkül még a szobámba sem pls.. :)

Ettől eltekintve: megszegte az ígéretét + azzal a céllal csinálta, hogy téged előnytelen helyzetbe hozzon. Mehet a levesbe.

24F

2016. júl. 13. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 - Ez már nem az első

#2 - Haha!:D , a 60éves édesanyám hallom a szádból! Hittem hogy van az a bizalom :P jó példa volt ez hogy NINCS!

Köszönöm az eddigi válaszokat:-)

2016. júl. 13. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ! Rúgd p*csán utána meg add rá a kabátot. :)
2016. júl. 13. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Még egy utolsó szex, aztán mehet jó messze! ;)
2016. júl. 14. 01:24
 6/7 anonim válasza:

Nem értek egyet a második válasszal. Nem hiszem, hogy azért tenné ezt egy lány, mert vissza akar élni az ott szerzett információkkal. Inkább csak féltékenységből és félelemből vetemedhet ilyesmire, mert szeret és attól fél, hogy elveszít. Találkoztam már ilyennel, hasonló volt a probléma egyik barátnőmékkel is. De végül a srác a szívére hallgatott és megbeszélték a problémát. (Amúgy ezt én sem értem honnan vagy miért tudja a jelszavadat...)

Én a helyedben beszélnék vele még egyszer. Ha szereted őt akkor egy utolsó esély még szerintem belefér. Próbálj meg a lány fejével gondolkodni, ő mit érezhet, vagy képzeld el ezt a szituációt fordítva.

20/L

2016. júl. 14. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó:! Nem értem most mit kell ezen problémázni, hogy belépett a párja a kérdező messengerébe, ha egyszer megadta a felhasználói nevét meg a jelszavát a srácnak egyébként most hiába mondod, hogy beszélsz vele mégegyszer, mert ha nagyon akar, akkor bárhonnan bármikor bármelyik ip címről beléphet a felhasználói nevedre a messengeredbe hiába ígérteted meg vele úgyis csak egy pár óráig tart aztán majd újra kísértésbe esik. Vagy ha nem tetszik, akkor tiltsd le, vagy változasd meg a jelszavadat ennyi és a kérdezőnek is csak ezt todom ajánlani. Nézzétek a facebook messenger az egy teljesen nyilvános kközösségi oldal, amit ha valaki nagyon akar fel is tud törni. Nézd kedves kérdező:! ott b****sztad el, hogy megadtad neki a felhasználói nevedet meg a jelszavadat és ha meg újra belép, akkor hát így jártál erről te is tehetsz mert ugyebár a dolgainkat nem a nyilvános közösségi oldalra teregetjük ki ennyi majd legközelebb kétszer is meggondolod, hogy megadod e neki a jelszavadat.
2019. jan. 10. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!