Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál egy újabb esélyt vagy sem?
A párom úgy érezte valami nincs velem rendben, és volt egy fontos bizalmi kapcsolat köztünk, 3x belépett a messengerembe s vissza élt az ott rejlő információkkal, pedig csak jókat beszéltem egy korábbi kapcsolatomból szereplő emberrel olyan 4év távlatából.. és ígérte nem lép be újra s 2x megtette ezek után, én megadtam a bizalmat... a helyemben ti hogy döntenétek?
19/F
1.: Már megtette...
Kérdező: Először is miért tud belépni bárhova is ami a tiéd?:D Engedély nélkül még a szobámba sem pls.. :)
Ettől eltekintve: megszegte az ígéretét + azzal a céllal csinálta, hogy téged előnytelen helyzetbe hozzon. Mehet a levesbe.
24F
#1 - Ez már nem az első
#2 - Haha!:D , a 60éves édesanyám hallom a szádból! Hittem hogy van az a bizalom :P jó példa volt ez hogy NINCS!
Köszönöm az eddigi válaszokat:-)
Nem értek egyet a második válasszal. Nem hiszem, hogy azért tenné ezt egy lány, mert vissza akar élni az ott szerzett információkkal. Inkább csak féltékenységből és félelemből vetemedhet ilyesmire, mert szeret és attól fél, hogy elveszít. Találkoztam már ilyennel, hasonló volt a probléma egyik barátnőmékkel is. De végül a srác a szívére hallgatott és megbeszélték a problémát. (Amúgy ezt én sem értem honnan vagy miért tudja a jelszavadat...)
Én a helyedben beszélnék vele még egyszer. Ha szereted őt akkor egy utolsó esély még szerintem belefér. Próbálj meg a lány fejével gondolkodni, ő mit érezhet, vagy képzeld el ezt a szituációt fordítva.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!