Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrMrs kérdése:
Mi lesz ennek a vége? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk egyutt a barátommal, sokat voltunk együtt kirandultunk mentünk ide oda. Ám de én a napokban a családommal kijöttem Angliába. Ha anyukám talál munkát ittmaradunk, ha nem ősszel vissza megyünk. Eddig valószínű hogy maradunk. Még csak pár órája vagyok itt de már nem birom, eszméletlenül hiányzik. Nagyon szeretem őt es soha nem akarom elveszíteni. Ez nem egyszerű kis tini szerelem, en meg ezelott soha nem voltam ennyire szerelmes. Lesz ennek igy valami jövője? Mit tegyek? :((2016. júl. 13. 19:49
1/2 anonim válasza:
Mi szétmentünk 9 hónap távkapcsolat után.
23/F
2/2 goaus válasza:
Ha ősszel is bírod még kinn, próbáld meg kihívni. Ha nem fogod szeretni Angliát, jobban jársz Te mész haza hozzá. Pár hónapnál tovább csak nagyon ritka esetekben működik távkapcsolat, főleg fiataloknál. Azért azt is hozzáteszem, nem tudván hány éves vagy, az ember 20 év alatt hiszi azt, hogy a fiatal nagy szerelem örökké tart, de ez az életben nem így van. Persze ezt anno mondhatták nekem, nem hittem én senkinek, ma meg már csak mosolyogva gondolok vissza erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!