Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Írnom kéne neki? Mit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnom kéne neki? Mit?

Figyelt kérdés

Rá szeretnék írni egy fiúra, aki nem hiszem, hogy ismer, majdnem 1,5 évvel idősebb nálam. Pár netes platformon követjük egymást, nézegetjük egymás képeit.

Mit lehetne neki írni? Mert azért szimpatkus szeretnék lenni, viszont ő nem "nyitott" még felém (vagyis nem ìrt rám).

Talán annyi segíthet, hogy nézünk közös sorozatokat, van közös érdeklődési körünk.

Köszönöm. c:

2016. júl. 11. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Irj neki egyszerűen annyit h "szia" ha visszair kérdezd meg h nem e zavarod ,vagy h miért irtál rá , ha szimpi vagy neki ugy is jön a többi magátol
2016. júl. 11. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nemsokára megyek xxx fesztiválra. Volna kedved elkísérni?
2016. júl. 11. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia aztán, ha visszaír ő is mondhatod neki, hogy nem szeretnéd zavarni, de nincs e kedve beszélgetni? Aztán, ha ő is akar van kedve jönni fog majd.
2016. júl. 11. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Simán írj rá, mint ismerkedés. Ha tudsz pár hobbijáról vagy érdeklődési köreiről ami esetleg téged is érdekel vágj a témába.

Ha nyit feléd eleinte ne vedd bisztosra. Léteznek szimplán nyitott kedves emberek is.

Dumálgatások utn jöhet egy pár tali s látni fogod, hogy esélyes e vagy nem. Ha meg jó ideje ellesztek s ha bizonytalan vagy rákérdezhetsz kedvel e téged. (olykor fosnak a srácok is a nyitástól s néha nőnek kell)

Pl fiatal tesómnak a barátai közül tetszett egy srác (mai napig ><) fel fel jöttek s láttam őt közelebbről és jobban megtetszett. Tesom fb ján megkerestem s körbe lestem képei közt. Kiderűl, hogy animés (ni nem néztem volna belőle, bár belőlem se nézik ki)

Aztán ráírtam ismerkedés képp, taliztunk s jött/alakúlt magától.

Utólag meg elmondtuk, ki mikor mire s mit gondolt xD szakadtunk.

Volt hogy meg akartam ölelni, meg séta alatt meg akartam fogni kezét s közben ő: Zsebre tettem a kezemet mert lerítt rólad, hogy meg akarod fogni kezem s csak arra tudtam gondolni, zavarban vagyok "mit akar tőlem a haverom nővére"? - xD néha nagyon nagyon át akartam karolni, de végül mai napig ölelgetem, nyúzom.

(4éve együtt, megyünk ki külföldre a közös jövőnkért><)

Őszintén szókimondóak vagyunk a másikkal szemben minden témában, hisz ez nélkül nem lenne jó kapcsolat.

2016. júl. 13. 04:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! c: Az utolsó story nagyon édes volt. :D
2016. júl. 13. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok négyes ti hány évesek vagytok?
2016. júl. 13. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: Hány éves vagy? Sorozatokról beszélgess egyenlőre vele.
2016. júl. 18. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!