Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lajkolja a barátnőm instan idegen fiúk képeit?
Figyelt kérdés
még ha sima képek lennének oké, de nem...polo nélküli kép meg ilyenek..nem tudja hogy tudom és nem akarom felhozni mert tuti én lennék a rossz (az lenne h nem bizok benne meg hogyan képzelem ezt kb..)
szoval mi a f.asz?!
2016. júl. 7. 19:07
1/12 anonim válasza:
Istenem... nagy az Isten állatkertje.
Én nem vagyok vallásos, csak így jött ki:D
5/12 anonim válasza:
Mert tetszik neki. Erre való a lájkolás.
6/12 zóna_pocok válasza:
100 hogy megcsal teged, szakits vele azonnal. Ha megkerdezne, hogy miert, nyugodtan fogd csak rank ;)
7/12 anonim válasza:
Azért, mert tetszenek neki. Bár szerintem, hogyha valakinek barátja van, akkor legalább ne lájkolja be és ne hívja fel rá a figyelmet, de persze ez csak a saját véleményem.
8/12 anonim válasza:
Ha nincs az ujján eljegyzési gyűrű akkor nincs közöd hozzá,hogy más pasik képeit likeolja :)
9/12 A kérdező kommentje:
azota megbeszletuk normalisan, koszi a valaszokat
8-as, ne magadbol indulj ki
2016. júl. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!