Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek vele csinalni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele csinalni mikor kettesben vagyunk?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác régóta tetszek neki, azt mondta szeret, regen is szerelmes volt belém.

Amikor találkozunk/randizunk este akkor köszönök neki és azután mit csinaljak? (Tudom, hogy nagyon idióta kérdést teszek fel, de mégis kiváncsi lennék :D ) öleljem meg vagy csók, vagy mi? Mindjart azert nem akarok rámászni :D

Mert azt mondta legutóbb , hogy már unja (mondjuk el is hiszem) hogy mindig ő kezd el csinalni valamit, én meg szinte semmit nem csinalok magamtól....

Tippek?

2016. júl. 3. 21:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Elmondanám h k.i.baszott félénk vagyok .... De alapjáraton bejön a srác külsőleg , mint belsőleg... (Wáá nagyon helyes *.*)

De akár mennyire is furán hangzik én olyankor mikor ott vagyunk kettesben akkor le blokkolok es nem merem egyszerűen csinalni amit kéne... Az agyamba kiszoktam gondolni h mit hogy kellene , de egyszerűen nem megy... Max ha ő elkezd lesmárolni vagy vmi...

2016. júl. 4. 00:33
 12/12 anonim ***** válasza:

"Wáá nagyon helyes *.*"

De inkább külsőleg,mi?

Wáá, piszok éretlen vagy egy kapcsolathoz..

2016. júl. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!