Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak barátnot?
És kit akarsz magad mellé egy 25-30 évest?
Amit leírtál az ez a korosztály. XD
Én pl nem vagyok netes likevadász rib*anc akinek 872319 ismerőse van. Like ha nem olvastad ki a számot... :D
Viccet félretéve. Márpedig úgy lesz barátnőd ha odaméssz a csajokhoz. Előszöris csinálj úgy mint aki magabiztos. Az bárkinek jobban bejön mint a puhatökű. Másodszor ne várj érett lányokat 14 évesen. Én 14 évesen azt hittem érett vagyok. Most 16 vagyok és mitadisten rájöttem hogy rohadt gyerekes vagyok.
Persze, 14 évesen még nem kell az igazit keresni. Ebben igazatok van, de szerintem a kérdező arra gondolt hogy nem csak szórakozni akar valakivel, hanem fontos akar lenni valakinek. És ez szerintem szép :)
A kockaság ebből a szempontból sosem jó. Na nem kell minden szokásod eldobnod, de ennek is vannak előnyei amit kihasználhatsz. Pl playit meg hasonlókra menj el, ismerkedj olyanokkal akikkel hasonló az érdeklődési köröd. De figyelj rá, hogy másra is szakíts időt! Mozdulj ki minden nap, minnél többször. Kezdj apróságokkal (bolt, csak egy séta) pl, találkozz a barátaiddal. És előbb-utóbb megismersz valakit :)
Igen igen kicsit korai lenne meg egy komoly kapcsolat. De ha te mar rogton nem ilyen 1-2honapos kapcsolatokat szeretnel hanem ami hosszutavra szol az mar jo pont es erett gondolkodasra utal. De sajnos a veled egykoruak nem igy gondolkodnak legalabbis a tobbseg.az idosebb korosztaly pedig gyereknek tarthat vagy csak kihasznalna. Persze kivetelek vannak
Ha "kocka" vagy akkor probalkozz a kocka lanyoknal neten. Ha eloben nem megy.
Biztosan talalsz majd vkit aki ertekelni fog. Csak ido kerdese :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!