Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Összeismerkedtem, ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeismerkedtem, ti mit javasolnátok?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy sráccal,aki 15 évvel idősebb nálam. Másfél évre rá összejöttünk. Most másfél éve járunk. Anyám tilt a sráctól, kezdetek óta, azért,mert Állítólag a srác drogozik és iszik. Nos, mi bebizonyítottuk azt,hogy mindkét dolog hamis, tehát az lett a legújabb probléma,hogy idősebb nálam nagyon. Azt mondják, ahogy mennek az évek a fiú mindent megfog tőlem vonni;barátok,bulik,lovaim.. és ki fog sajátítani. Van ötletetek? (próbáltunk volna leülni megbeszélni, de anyám be sem engedi a srácot hozzánk)

15/L

2016. jún. 30. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hé kimondta hogy most lesz 17

Én is annyileszek áprilisban...

Az már más hogy 4év mulva

2016. jún. 30. 16:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Másfél éve együtt vagytok, azelőtt másfél évig ismertétek egymást, és 15 évvel idősebb nálad és most vagy 15? Tehát 12 éves korodban kezdtél ismerkedni vele, amikor ő 27 volt? Az szép.
2016. júl. 1. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!