Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha ilyen egy lány?
Lehet közhely, de szerintem egyszer élünk és mindent ki kell próbálni, mert inkább haljak meg előbb, mint, hogy úgy haljak meg, hogy nem éltem. Tehát nyilván alkalmanként szeretek alkoholt fogyasztani, amikor, mint a legtöbb embernek, nekem is oldódnak a gátlásaim.
Még soha nem volt barátom. Nem azért, mert csúnya lennék, lett volna több lehetőségem is, de egyszer sem éreztem semmit személy iránt, stb..
Viszont, már csókolóztam (inkább nevezzük smárolásnak), szám szerint öt fiúval... Négy alkalommal úgy történt, hogy ittam én is és a másik fél is, egyszer pedig, bár józan voltam, fogadásból tettem meg. Én személy szerint nem érzem érzem úgy, hogy bűn lenne az, ahogy élek, nyilván nem erkölcsi példa, de szerintem nem is a másik véglet. Szóval, titeket zavarna, ha egy lány( aki amúgy nem bulizik gyakran), ,,így élne", szeret bulizni, szórakozni?
#11: Ha nektek ez az élet, akkor gratulálok......
Ha rajtam múlna, maradnál örök szingli, és csókolgathatnád az összes palit részegen...
Szüleid tudják, hogy így viselkedik a kislányuk?
Ennyit tudsz felmutatni, vagy vannak emberi értékeid?
Nálad százával találok jobbat :)
# 12 köszönöm szépen az őszinte válaszod. :)
Igen, vannak az általad ,,normális emberi értékek" közé sorolható ,,eredményeim" is.
Szerintem mondjuk attól, hogy ilyenek valakinek a bulizási szokásai, még nem lesz jobb vagy rosszabb ember, de persze ezt is mindenki máshogy gondolja.
Nyilván, ha hazaérek nem újságolom el nekik, hogy milyen a kislányuk (ahogy te fogalmaztál), de ők is voltak fiatalok, ahogy te is és mindenki és, ha nem is mindenki viselkedik úgy, ahogy én, attól függetlenül még mindenkinek van egy olyan szokása, ami mások szerint nem a legerkölcsibb vagy nem a legjobb tulajdonsághoz köthető..
És azt az egy dolgot elfelejtetted, hogy én a tanulmányi átlagomról egy szót sem írtam, amiről megjegyezném, hogy négyes, illetve ötös között van.. Tehát egyáltalán nem vagyok rossz tanuló, sőt, versenyekre járok, iskola utáni szakkörökön veszek részt.. Az már más kérdés, hogy lehetnék ennél jobb is, ha csak tanulnék, azonban szerintem ahhoz, hogy valaki teljes értékű ember legyen, nem csak tanulnia kell, hanem saját bőrén megtapasztalni a dolgokat.. (Mielőtt szóvá tennéd, hogy nem kell bulizni ahhoz, hogy valaki normális ember legyen, itt most nem a bulizásra gondoltam én sem.) Mivel úgy gondolom, hogy hiába vannak ,,normális emberi értékek közé sorolható eredményeim", ha ezeknek az eléréséhez csak tanultam, szép arcot vágtam és nem éltem semmit. Végül pedig, annyit tennék csak hozzá, hogy egyszer vagyok fiatal, ilyenkor kell bulizni, mert szerintem ez még mindig jobb, mintha 20 év múlva csinálja valaki ezt, amikor már férje van, stb..
Felesleges kérdés, mert tegyük fel hogy én és te össze akarnánk jönni (vagy akárki akárkivel) akkor szerintem ugyan úgy ahogy engem sem úgy téged sem érdekelne a múlt, a lényeg mindig az hogy mit teszel miután összejöttünk
F/17
Mindenkit a tettei minősítenek.
Bőven fogsz találni olyat, akit ezek a dolgok nem zavarnak. Magam részéről, nekem nem jönnek be az ilyen lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!