Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és még soha nem volt barátom.Tudom,ebben a korban ez lenne a normális mindenkinél, és ezt még is értem.Néha abszolút úgy vagyok vele,hogy előttem az élet,van még időm kapcsolatra.Viszont néha (mostanában egyre többször) úgy érzem,hogy jó lenne,ha lenne egy biztos pont az életemben,aki megértene és figyelne rám.Szerintetek melyik a reálisabb?Nem nagyon érdekelnek az ismerőseim,de azert mégis rosszul esik,hogy nekik van valakiük,es sok más embernek tetszenek.Én még még tetszeni se tetszettem senkinek,kivéve egy srácot,aki annyira nagyon nyomult rám,hogy már nekem volt kínos.2016. jún. 18. 00:25
1/5 anonim válasza:
Akkor kapcsolatot szeretnél?? :O Amúgy azért, mert lány vagy és most keresed önmagad, de gondolom rájöttél, hogy neked is elkéne egy társ :)
2/5 anonim válasza:
mindenkinek jó ha van biztos pont hidd el ;) jó a felfogásod ezen ne változtass, magamra emlékeztetsz, én ezen úgy változtattam hogy más lett a stílusom, mint kinézetre, mint viselkedésre, és bejött, de kapcsolatokban még mindig nincs szerencsém, de nem az én hibámnak tudom be, egyszerűen nem jött olyan lány aki alkalmas lenne rám. Olyannal nem állok le aki a kinézetem miatt akarna velem lenni
3/5 A kérdező kommentje:
Én is sok mindenen változtattam már,mind külsőleg,mind belsőleg,de nem sokat segített.Azért rossz látni,hogy a legjobb barátnőmmel szakított a baratja,erre egyből 10 ember már össze akar vele jönni,es nekem panaszkodik, hogy nem hagyják békén, én még mindig meghallgatom,de soha nem tudok neki ilyen téren tanácsot adni. Köszönöm a gyors válaszokat:)
2016. jún. 18. 01:06
4/5 anonim válasza:
tudom milyen érzés, eljön a te időd ne aggódj, ha más nem majd itt rád ír valami kis figyelmes fiúcska :D
5/5 A kérdező kommentje:
Ahaaa:D
2016. jún. 18. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!