Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most akkor minek nevezhető?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor minek nevezhető?

Figyelt kérdés

van egy barátom, akit tényleg nagyon kedvelek, az biztos, hogy jobban, mint a legjobb barátomat, -a határok is teljesen máshol vannak -de nem vagyok belé szerelmes, ő viszont annál inkább belém, én képtelen vagyok viszonozni ezt, mert nem érzem azt, amit ilyenkor szokás, de azt mondta, hogy ő elfogadja ezt, és neki csak az számít, hogy együtt legyünk, persze, ha én is szeretném, természetesen én is nagyon szeretném, tényleg nagyon kedvelem, és nem is tudom mit csinálnék nélküle, de szerintem ez így nem lenne helyes, mármint, így együtt maradni :(

Ti mit gondoltok erről? hogyha együtt lennénk, hogy hívnák azt a kapcsolatot, ami kettőnk közt van?

2016. jún. 15. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
gondolom baratsagnak:)
2016. jún. 15. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Innen nézve barátság, onnan nézve reménytelen szerelem.
2016. jún. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!