Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segitsen? Tobbi lent!
Szia!
Megbántam az egészet! Egy hülye csaj vagyok, tudom! De nem tudom kifejezni neked, amit érzek irántad! Vissza akarlak kapni, mert nélküled az élet elképzelhetetlen nekem!Nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatunknak!!!!
Akár térden könyörögve ezerszer kérek tőled bocsánatot! Bocsánat! Bocsánat! Bocsánat! 50000000000000000000000 szor mondom, hogy BOCSÁNAT!!!
SZERETLEK! Örökre szeretni foglak!
Szia!
Ne haragudj, azért, amiket tettem! Egy nagy bunkó vagyok, és veled is az voltam!
De! Rájöttem, hogy nincs értelme az életemnek nélküled, és egyszerűen magam sem tudom miért tettem ezeket veled....de már NAGYON - NAGYON megbántam és szeretnék tőled bocsánatot kérni, és rendbe hozni a kapcsolatunkat!Ne haragudj! Bocsánat!
Szia!
SZERETEM
SZERETEM
SZERETEM
SZERETEM
Ki az? (Te)
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
MEGBÁNTA
Ki? (én)
SAJNÁLJA
SAJNÁLJA
SAJNÁLJA
SAJNÁLJA
SAJNÁLJA
Ki? (én)
BOCSÁNAT
NE HARAGUDJ
BOCSÁNAT
NE HARAGUDJ
BOCSÁNAT
NE HARAGUDJ
BOCSÁNAT
NE HARAGUDJ
BOCSÁNAT
Kinek szól? (Te)
Én megbántam ezerszer! Egy nagy bunkó voltam, de NAGYON szeretlek! És veled akarok lenni! Bocsáss meg!
SZERETLEK ÖRÖKRE!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!