Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megpróbálhatom?
Sziasztok!
9 hónapos párkapcsolatom volt egy fiúval, és még sohasem éreztem ennyire szerelmesnek magam. Miatta szakítottunk. Megunt, és úgy éreztem, csak kihasznál az utóbbi időben. Ez volt hát a szakítás oka. (Bunkó is volt velem, nem törte magát, hogy tapintatos maradjon)
Amíg együtt voltunk, dicsekedett velem az osztálytársainak, és elmondta, hogy az egyik osztálytársa nagyon szépnek tart.
Később én beszélgettem ezzel az osztálytársával.Kedves volt, hosszú beszélgetéseink voltak, de egyre ritkábban beszéltünk, hiszen akkor még volt barátom.
De most, hogy szétmentünk, szívesen beszélnék ezzel a fiúval, hátha összejönne valami. Úgy terveztem, hogy júliusban írok rá, akkor biztos nem lesz a közelében az exem.
Azután meg mindegy lesz, úgyis másik gimibe mennek majd ősszel.
Félre ne értsétek, eszem ágában sincs féltékennyé tenni a volt barátomat, csak szeretném hogy boldog legyen és hogy elfelejthessem végre.
Tehát kérdésem a következő: Szerintetek van esélyem, hogyha nincsen barátnője? -mondta hogy kedvesnek és segítőkésznek tart, de nem tudom, mit gondol igazából rólam-
Van értelme megpróbálnom? Olyan jó volt vele beszélni! :)
És ha igen, van rá esélyem, hogy egy idő után el is hív valahova?
Bocsi, ha hosszúra sikeredett, de így kerek a történet.
Előre is köszönöm a segítőkész, építő jellegű válaszokat!
14/L
És ha olyan helyzet adódik, én bókoljak neki, vagy várjam meg, hogy ő kedvez-e nekem?
Egyébként köszi! :)
Köszönöm az első két válaszolónak! :D
A harmadiknak pedig csak annyit mondanék, hogy olvassa el az utolsó előtti soromat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!