Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért zavar, hogy barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, hogy barátnőm nem velem vesztette el? :/

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt és barátnőm mindig mondja, hogy en vagyok neki az első igaz szerelme meg belém szerelmes csak igazán az eddigi barátjai közül, de mégis lefeküdt az egyikkel. Azt mondta részeg volt és nagyon megbánta meg hogy csak akkor fekudtek le. De miért tette akkor ha nem szerette a srácot? ő mindig feltekenykedik az en regi kapcsolataimra. Nekem o volt az elso es ma feljott ez a tema azota nagyon zavar, hogy egy masik fiu is csinalta azt a dolgot amit most en szoktam vele.. ahh nem tudom felemeszteni :/ mit kene tennem? amikor erre gondolok a szextol is elmegy a kedvem.

2016. jún. 7. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne zavarjon. Ha majd felnősz egy olyan nőt se fogsz találni, aki szűz
2016. jún. 7. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem es tok rossz erzes es :/ eddig nem nagyon foglalkoztam vele de ma bumm..igy elgondolkodtam rajta, hogy egykor ma is oromot okozott neki. Lehet en reagalom tul..annyi nyugtat hogy csak 1x es megbanta nagyon

mit tegyek?

2016. jún. 7. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
mas is*
2016. jún. 7. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit dolgozd fel es keruld ezt a temat! Majd ha kicsit erettebb leszel nem fog erdekelni mas multja :)
2016. jún. 7. 22:22
 5/6 anonim válasza:
Engem is kurvàra zavarna . Ezért nindig szūz lányokat kerestem magamnak . A mostani barátnõm 27 éves nagyon csinos és velem vesztette el ☺ 26F
2016. jún. 7. 23:51
 6/6 anonim válasza:
Figyelj, mások lehet hogy csak szerelmesek voltak valakibe. Anno ők is boldogok voltak valakivel,de már nem. Lehet,hogy nem is szerették azt a valakit -vagy csak haverként- és mégis jártak vele. Akkor, mással, máskor is voltak boldogok, de most veled van és ez számít!
2016. jún. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!