Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt mondja egy csaj randin, hogy nincs meg "szikra" akkor igazából mire gondol? Többi lent 23/F
Figyelt kérdés
Tehát találkoztam egy csajjal, de ezzel a csajjal már régebben is találkoztam akkor volt egy kis konfliktusunk de tudta , hogy tetszik nekem (nem szerelemből) szimplán csak megakarom dugni régóta érdekes érzés ez...Na , és ez a beszélgetés odáig fajult, hogy egyébként külső szemmel szerintem röhejes lett volna az egész..tehát elhintettem elötte a szokásos mézes madzagot...dícsértem a személyiségét ebben minden bele tartozik majd a végére kicsit meguntam a dolgot, mert tudtam, hogy érzi hogy dugni akarok nem nagyon haladt a beszélgetés ezért hogy ő neki mi is a véleményre rólam egyáltalán tetszek e neki megkérdeztem...az első az volt, hogy amúgy tudom, hogy van barátod és neked lehet nem menne ez a dolog erre ő "ááá legyintett, és elbeszélgetünk mi" ezt mondta:D:D ez most mi a f*z? ok m1 nem adtam fel...tovább puhatolóztam erre összefoglalva egy olyan öreges azt se tudom hova tegyem lekoptatást kaptam hirtelen, hogy erre kérek magyarázatot**25 éves a csaj "Figyeld te egy jó kiállású gyerek vagy meg minden nem ezzel van a baj, hanem hogy nincs meg az a szikra tudod?" erre én "nem" ..és akkor TUDOD AZ A SZIKRA "JAJA tudom" ennyi:D MOST EZ MI??? Utána valahogy oda keveredtem hozzá a barátja is otthon volt, de végig velem beszélt meg röhögött mint a hülyékű(a szexről is beszéltem mint témáról direkt) kb leszarta mellettem a barátját(JA a barátja azért nem csapott pofán , mert a jó kiállású dolog tényleg igaz szóval elég furcsának tűnt volna , ha oda pattan és mondjuk nem verem pofán..ezután haza jöttem:D és kb ennyi volt a történet 1 szerintetek ez mivolt??? egyáltalán na m1...tényleg nem ma kezdtem a nőkkel a dolgot tudtam, hogy nem értem meg őket soha, de ez nekem sok...köszönöm a válaszokat ! HA LESZNEK ugye mert hajnali 3 kor jutnak az ilyen dolgok az eszembe...2016. jún. 6. 03:13
1/8 anonim válasza:
Azt akarta kifejezni, hogy nem dohányzik, nincs gyújtója.
2/8 anonim válasza:
Azért ne te legyél már felháborodva mert kikosarazott egy olyan csaj akinek már van pasija!
3/8 anonim válasza:
magyarul egy debil gyurmagyuri vagy akivel esze ágában sem lenne dugni.
4/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a legjobbkor, de nincs egy ezresed kölcsönbe?
5/8 anonim válasza:
Ezen mit nem lehet érteni?
Nincs veled semmi baja, de nem akar tőled semmit. Max. annyi kell neki, hogy elszórakoztatod társaságban.
De nem akar veled közelebbi kapcsolatba kerülni.
6/8 anonim válasza:
Amúgy te most csak viccelsz, vagy tényleg ennyire nem vágod a szitut? 😎
7/8 anonim válasza:
Nekem úgy jön le, hogy egy kis ügyeskedéssel meg lehetne oldani a dolgot. Nem kellett volna szerintem megkérdezned, hogy tetszel e neki, meg puhatolózni, inkább a tettek mezejére kellett volna lépni, fokozatosan megérniteni, majd egyre jobban :)
8/8 A kérdező kommentje:
első:D:D komolyan mondom erre gondoltam akkor én is...nem vagyok gyurma gyuri:D, és 7 dik válaszoló kicsit átgondolva ku**a igazad van. Na majd ,ha egyszer megint a szikráról beszélünk talán megpróbálom
2016. jún. 6. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!