Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit, ha csókolózni akar?
Figyelt kérdés
Van egy velem egy korú fiu (17) , akit kis korom óta ismerek, (regen sokszor szerelmes volt belém) de most 2 hónapja komolyabb a viszonyunk. Méghozzá 1 hete közelebb kerültünk egymáshoz, smároltunk, meg megfogta a seggem meg a combomat, és mikor sétáltunk megfogtuk egymás kezét (amit én kezdeményeztem). Utóbbi időbe nem nagyon "fut" utánam (nem keres, mint az elején) , de ebben az 1 hétben 2x is volt olyan este mikor találkoztunk kint a faluba , és sétáltunk utána leültünk egy padra és smároltunk meg kicsit fogdosott is. Na szóval, ez mire utal? Vagy most tenyleg erdeklem? Mert az elején mondta , hogy komolyan gondolná velem, de az utóbbi időben meg kicsit mintha megváltozott volna... Meg mindig puszilgat, smarol velem. Nem hinném hogy csak úgy unalomból csinálja ezt. Van mikor azt hiszem, hogy nem is fog irni, de mindig valami kis jelet ad. Szerintetek?2016. jún. 5. 23:05
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) De a kérdésem még mindig az, hogy van olyan ember aki nem érez egy lány iránt Semmit de kívánja a csókját?
2016. jún. 6. 19:18
12/14 anonim válasza:
#10: És az feljogosítja rá? Nem.
13/14 anonim válasza:
"De a kérdésem még mindig az, hogy van olyan ember aki nem érez egy lány iránt Semmit de kívánja a csókját?"
A kérdésre válaszolva: igen, van.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2016. jún. 7. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!