Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vele?
Figyelt kérdés
Egy eve vagyunk egyutt nem hivatalosan. Kb 2 hete lettunk hivatalosak. De azt is ugy hogy mondtam neki h lehet van egy srac blablabla.. Es erezte h elveszithet ezert belement abba hogy felvallaljuk egymast. De en meg mindig erzek vmit a masik srac irant. Gondoltam cska fellangolas, es hogy meg tudjuk oldani a baratommal. Tegnap atmentem hozza, meg ugyis hog nagyon faradt voltam mert elozo este szulinapon voltam. Bementem a szobajaba, lefekudtem neztem a plafont, becsuktam a szememet utana es vartam h bejojjon. Bejott es akkor en mondtam neki hogy ma inkabb ne szexeljunk. Erre teljesen kiakadt es azt mondta h " mi a f***ertjossz at ha nem kurunk, menjel haza ha pihengetni akarsz a f***om beled" jo en hazamentem, mondtam neki h velem igy nem beszelhet senki sem. Aztan chateltunk es mondtam neki h ez igy nagyon nem lesz jo a valasza " jo, ugyis untam mar a sok fa*sag*dat" mondom akkor miert nem tettel pontot az i-re. " mert jol sz*psz", ennel nem valaszoltam neki es utana rogton atvaltott komolyba hogy ne haragudjak, es hogy inkabb beszeljuk majd meg stb stb. Mit tegyek? Adjak neki meg egy eselyt ?2016. jún. 5. 09:22
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben azonnal szakítanék vele. Ez a beszédstílus undorító, nem értem hogy beszélgettem veled úgy az, aki elvileg szeret. Tiltsd le, és tűnj el az életéből!
2/9 anonim válasza:
szakitsatok, tényleg minnél elöbb.
3/9 anonim válasza:
Ez most komolyan kérdezed? Egy ilyen suttyóval eleve össze se kellett volna jönni.
4/9 A kérdező kommentje:
Ismerem 4 eve, eloszor fordult elo nem mondanam ra rogton h suttyo...
2016. jún. 5. 12:40
5/9 anonim válasza:
lehet hogy 4 éve ismered, de szerintem hosszú ideig is meg tudja magát játszani az ember és most megtörted a jeget, és megmutatta hogy milyen is valójában:D
(saját tapasztalat, ezek az illúziók fenntarthatóak akár élethossziglan is)
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek semmikepp nem fog tudni megvaltozni?
2016. jún. 6. 06:33
7/9 anonim válasza:
Ha még hiszel abban, hogy egy ilyen beszólás után (azt hitte, hogy a kis bocsánatkérés után semmissé teheti a dolgot, pff...) még lehet tökéletes a kapcsolat, akkor hajrá.
Amúgy elárulom, nem. Dobd a francba.
Amúgy miért nem vállaltátok fel egymást két héttel a kapcsolat kezdete UTÁN, miért a vége ELŐTT?
Neki nem társ kell, hanem valaki az ágyába. Ezt szinte kerek-perec közölte is veled. Tartalmat NE várj ebben a kapcsolatban.
9/9 Szöszi_55 válasza:
Szerintem szakítsatok! Az ilyenek nem változnak...vagy ha még is..akkor nem te leszel aki megváltoztatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!