Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Smárolás után miért fogja meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smárolás után miért fogja meg a p*ncimat?

Figyelt kérdés

Szval ha smárolunk állva akkor a seggemet megmarkolja. És utána mindig mondja a fiú , hogy üljek az ölébe,és ha ott smárolunk, akkor elkezdi megfogni lassan a pinámat előlről :O ilyenkor mit gondolhat?

Meg azt mondta, hogy ha már együtt vagyunk (3 hete) , akkor már megengedhetnék Mindent!!!! Szval kissé kiábrándultam :O

2016. jún. 5. 02:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Én több mint féléve várok a lányra, akit szeretek, mert barátja van. 2 hónapot várt rád? Nahát.. :)
2016. jún. 5. 08:25
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
#11nek savanyú a szőlője. ye.
2016. jún. 5. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem savanyú, csak egy madár. Aztán majd a csaj meghálálja a várakozást azzal, hogy összejön valaki mással. De a hősszerelmes vár még rá tovább...

Vagy mondjuk a nőknek nem egy kissrác kell aki könnyes szemmel tartja szem előtt az érzéseiket, hanem egy határozott kan aki levarázsolja róluk a bugyit.

2016. jún. 5. 08:52
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Hat 13 as varod hogy vegig kefeljek? Ugyes vagy :D en nem varnek nem is vartam tultettem magam es lett egy rendes kapcsim egy istennovel aki legalabb megbecsul es szeret viszonzom en is neki mielott azt mondanatok!

3 hete? Jezus a bnom mar elso heten engedte hogy tapizzam mondta hogy a szexel varnom kellra de megertettem de nyalni hagyott nem tudom mar 2-3 het utan lefekudtunk 1.5 eve vagyunk eggyutt!! Ha arra kellett volna othagytam volna regen!

2016. jún. 5. 10:35
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Mit kell meghálálni a lánynak? Nem kért rá hogy várjak rá. Én őt szeretem, egyenlőre nem érdekel más lány, elhajtom őket. Ha szakít a barátjával, és mással jönne össze akkor idővel kiszeretek belőle és összejövök én is mással. Lehet te ilyen "kan " vagy hogy sorba dugja a nőket, de engem meg pont hidegen hagy hogy 6 rib anc szo.pná a fas zom, ha egyszer nekem egy normális, a személyiségéért is szerethető lány kell. Volt már egyéjszakásom, hát ja, dugni jó volt amúgy meg akár ki is verhettem volna magamnak.
2016. jún. 5. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
16%

Amíg kettesével hajtod el a nőket, addig a szerelmed éppen dugják ahogy kell. ;)

Nem az ilyen mézesmázos kisfiúk kellenek nekik, hanem férfi.

2016. jún. 5. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Igen, éppen dugják. Én meg nem tudok vele mit csinálni, ez van :D Honnan tudod hogy milyen vagyok? Csak azért mert várok egy lányra még nem vagyok férfi? Szóval már az a férfi aki havonta dugja a nőket, ha nem fekszik le vele 1 hónapon belül megy másra? Értem :D
2016. jún. 5. 12:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Meg akar hágni :D

Tombolnak a hormonok stb...

2018. jan. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!