Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smárolás után miért fogja meg a p*ncimat?
Szval ha smárolunk állva akkor a seggemet megmarkolja. És utána mindig mondja a fiú , hogy üljek az ölébe,és ha ott smárolunk, akkor elkezdi megfogni lassan a pinámat előlről :O ilyenkor mit gondolhat?
Meg azt mondta, hogy ha már együtt vagyunk (3 hete) , akkor már megengedhetnék Mindent!!!! Szval kissé kiábrándultam :O
Nem savanyú, csak egy madár. Aztán majd a csaj meghálálja a várakozást azzal, hogy összejön valaki mással. De a hősszerelmes vár még rá tovább...
Vagy mondjuk a nőknek nem egy kissrác kell aki könnyes szemmel tartja szem előtt az érzéseiket, hanem egy határozott kan aki levarázsolja róluk a bugyit.
Hat 13 as varod hogy vegig kefeljek? Ugyes vagy :D en nem varnek nem is vartam tultettem magam es lett egy rendes kapcsim egy istennovel aki legalabb megbecsul es szeret viszonzom en is neki mielott azt mondanatok!
3 hete? Jezus a bnom mar elso heten engedte hogy tapizzam mondta hogy a szexel varnom kellra de megertettem de nyalni hagyott nem tudom mar 2-3 het utan lefekudtunk 1.5 eve vagyunk eggyutt!! Ha arra kellett volna othagytam volna regen!
Amíg kettesével hajtod el a nőket, addig a szerelmed éppen dugják ahogy kell. ;)
Nem az ilyen mézesmázos kisfiúk kellenek nekik, hanem férfi.
Meg akar hágni :D
Tombolnak a hormonok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!