Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tart viccesnek, mit tegyek? 18/f
Figyelt kérdés
sokszor erőltetettek a poénjaim mivel nem akarok trágár lenni se ilyesmi előtte,de amikor meg trágár vagy már majdnem perverz dologgal viccelek akkor meg csomoszor nevet..
Szarjam le a formalitásokat és mondjak mindenféle poént ami eszembe jut?
vagy mit ajanlotok tényleg meg akarom fogni a lányt:D
2016. máj. 31. 16:20
1/2 anonim válasza:
Azt "add" neki amin nevet.
"már majdnem perverz dologgal viccelek akkor meg csomoszor nevet"
Hát itt a megoldás... Felesleges a kérdés is, ilyen jellegű tetszik neki, te meg ilyeneket ezek szerint tudsz mondani neki. Az erőltetett nem jó soha, kivéve ha megvan hozzá a megfelelő előadásmód.
2/2 anonim válasza:
Nyugi nekem is igy indult! elég nehezen.. egy idő után már nem foglalkoztam vele löktem orrba szájba :D a baromságokat ha olyan a kedvem volt vagy már fáradt voltam, és nagyon megszerette a humoromat! :) (persze ne 2 hetes ismertség után nehogy azt higyje valami retard vagy!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!