Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm más fiúkkal lóg,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm más fiúkkal lóg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy éve boldog párkapcsolatom van, bizalmas és egészséges. Azonban a barátnőm pár hónapja már egy másik sráccal is nagyon jóban van. Kijelentette hogy nem akar vele semmit se csinálni csak szimplán barátkozni, amit el is hiszek, csak viszonylag sokat beszélget vele, néha még előttem is. Nem hazudok, igenis zavar a helyzet. Egy ideje úgy próbáltam kezelni a helyzetet, hogy próbáltam nem tudomást venni róla, de amint meghallom a nevét midnig felmegy bennem a pumpa. Vele is megbeszéltem már hogy zavar, érti de mind ezek ellenére ugyan úgy beszél vele, azon az alapon, hogy nem mondhatom meg neki kikkel van jóban, amit meg is értek, csak a srác meg egy magányos fiú, aki folyton róla ábrándozik, szerelmes a barátnőmbe. A barátnőm tiltakozik hogy beszéljek vele, mivel ez az ő ügye, elvileg tudomásul vette a srác, de mindezek ellenére ugyan úgy táplálja felé az érzelmeket és nem tudom mi lenne a legjobb hogy fel tudjam dolgozni a helyzetet. Egyértelműen féltékenységet érzek, nem is akarom őket szétválasztani, szó sincs arról, csak el akarom fogadni, de nem megy. Mellesleg annyit beszélgetnek, hogy nemsokára le akarnak szervezni egy találkozót, mert (szerencsére) a srác 250km-re lakik, ami természetesen zavar. Úgy érzem bízok annyira a barántőmbe, hogy nem csinál semmi hülyeséget, de a srácban nem bízok. Félek hogy csak kihasználja, és csak a barátnőt látja benne, pedig a barátnőm csak haverkodni szeretne vele. Első sorban olyan emberek válaszát várom akik voltak/vannak hasonló helyzetbe.

2016. máj. 31. 16:05
1 2
 11/13 Oconner válasza:
Végül is mi lett?
2018. jún. 11. 01:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mi lett a vége, mert ha nem is 1 éve, de UGYAN ebben a helyzetben vagyok!
2018. okt. 7. 17:46
 13/13 anonim válasza:

Hány évesek vagytok?

Barátnőmnek is vannak fiú barátai, és? Beszélgetnek valakivel heti szinten, van akivel találkoznak is, család ha megy nyaralni ott van egy fiu barátja és én oda nem szoktam menni mert nyáron nekem szezon van, dolgozom. Egy hetet tölt vele, teljessen megbízok a barátnőmbe, ismerem őt! De ha meg is csalna.. akkor egészségére, akkor jobb is, hogy vége, 7 éve vagyunk együtt, ő 32 én 38! Bizalom kérdése minden! Meg beszéljetek ezekről! Ha akar akkor bárhol megcsalhat, munkába menet, suliba… akárhol, nem kell ahhoz nyaralni menni! Lehet igen nagyobb a csábítás, de ilyenkor az ember mérlegel! Szeretem őt és nem csinálnám ezt vele, egy éjszakásra nem cserélném gondolat! Szóval!

júl. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!