Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mit szerettek abban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szerettek abban hogy van barátnőtök?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok minél több dolgot ami eszetekbe jut és a korotokat is ha lehet. Előre is köszönöm :)

2016. máj. 22. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akit meg tudok ölelni, el tudok vele menni minden fele, sétálni akár, és izgalmas dolog, ha van barátnőm, csak egy baj van... Az, hogy nincs barátnőm :D 17/F
2016. máj. 22. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
de hát nincs :c
2016. máj. 22. 12:09
 3/7 Orfeus ***** válasza:

Hát szerintem ezt nem lehet részletekben kifejteni. Mi már együtt élünk, az már más szint mint a tini kapcsolatok.

Akkor amikor fiatalabb voltam akkor jó volt társaságba is úgy menni hogy fogod a csajszi kezét akit szeretsz, mindig ott van neked ha lelkizni akarsz, filmezni, segít mindenben, és jobb esetben ha belenézel a szemébe látod hogy felnéz rád, büszke hogy te vagy neki, ez az érzés amit a pénz és semmi nem adhat, ha csak rá gondolok kiráz a hideg. Bár az ilyen ritka, és csak fiatal koromba egyszer éreztem ilyet, bár az 4 évig volt.

Így fiatal felnőttként pedig egyértelmű, egyedül embertelen szerintem, így hogy otthon van, főz, minden este összebújva alszotok stb, ez páratlan érzés.

2016. máj. 22. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Hát lehet szexelni, k..rni, hupákolni, fűrészelni, reszelni, közösülni, szerelmeskedni, szeretkezni, b..szni, kufircolni, lepedő akrobatikázni, kamatyolni, unga-bungázni, huncutkodni, hancúrozni, bujálkodni, etye-petyélni, dugni, blokkolni, döngetni, dugványozni, stb.
2016. máj. 22. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, és nem is lesz. De, hogy miért örülnék, ha lenne? Tudnék kit megölelni, elmenni vele kirándulni, este nem a plüss csigámat átölelve kéne aludnom, és valaki szeretne, az meg jó érzés.
2016. máj. 22. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
@SűrítettLevegő: miért ne lenne?:)
2016. máj. 22. 14:24
 7/7 anonim válasza:

Gondoskodhatok róla.Foghatom a kezét.Írhatok neki verset.Megölelhetem.Elhalmozhatom ajándéjokkal.Lelkizhezek vele.SZAGGAT NEKEM NOKEDLIT* :D A legfontosabb az ha szerelmesek is vagyunk.De sajnos már 5-6 éve nincs.F/15

*=vicc volt

2016. máj. 22. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!