Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szerettek abban hogy van barátnőtök?
Hát szerintem ezt nem lehet részletekben kifejteni. Mi már együtt élünk, az már más szint mint a tini kapcsolatok.
Akkor amikor fiatalabb voltam akkor jó volt társaságba is úgy menni hogy fogod a csajszi kezét akit szeretsz, mindig ott van neked ha lelkizni akarsz, filmezni, segít mindenben, és jobb esetben ha belenézel a szemébe látod hogy felnéz rád, büszke hogy te vagy neki, ez az érzés amit a pénz és semmi nem adhat, ha csak rá gondolok kiráz a hideg. Bár az ilyen ritka, és csak fiatal koromba egyszer éreztem ilyet, bár az 4 évig volt.
Így fiatal felnőttként pedig egyértelmű, egyedül embertelen szerintem, így hogy otthon van, főz, minden este összebújva alszotok stb, ez páratlan érzés.
Gondoskodhatok róla.Foghatom a kezét.Írhatok neki verset.Megölelhetem.Elhalmozhatom ajándéjokkal.Lelkizhezek vele.SZAGGAT NEKEM NOKEDLIT* :D A legfontosabb az ha szerelmesek is vagyunk.De sajnos már 5-6 éve nincs.F/15
*=vicc volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!