Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a fiú kér csókot?
Figyelt kérdés
A 2. randin meg akart volna csókolni, de én még korainak találtam. Most hétvégén talizni fogunk, és mondtam neki, hogy megkapja a puszikat. Erre ő azt válaszolta, hogy csókot kérek....vagyis nagyon nyomulósnak tűnik? Csak ki akar hasznalni?2016. máj. 18. 22:15
1/22 anonim válasza:
Ez bizony azt jelenti, hogy megakar csókolni
Hihetetlen mi?
2/22 anonim válasza:
Ha ilyen hülye vagy akkor gondolom nem nehéz kihasználni
3/22 A kérdező kommentje:
Jo oké :D csak nehogy visszaéljen vele...
2016. máj. 18. 22:22
4/22 Szűcs Szabolcs válasza:
Csokot akar toled
Csokold meg ;)
Puszit mindenkinek lehet adni 😂😂
5/22 A kérdező kommentje:
Miért még ne engedjem??
2016. máj. 18. 22:23
6/22 anonim válasza:
Ha akarod engeded ha nem akarod akkor nem
Hány éves vagy?
7/22 anonim válasza:
Engedd, egy csokrol van szo nem a szuzesseged elveszteserol.. Elozo jol irta puszit mindenkinek lehet adni.
8/22 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
Engedem. De ő már nem bír várni nagyon erre, múltkor is el volt kenődve h nem volt csók ...
2016. máj. 18. 22:27
9/22 anonim válasza:
Én már az első randin megtettem.
10/22 anonim válasza:
Orulj, hogy meg csak ennyit mondott es nem ****************-t peldaul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!