Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal össze veszek és utána megmondom neki hogy ne titkolózzak neki hogy kipróbáltam a zöld cigit akkor az nagy gáz?
Figyelt kérdés
tehát ha össze vesztünk én megírtam neki hogy nagyon imádom de történt valami tulajdonképpen kettönk között semmi csak egyszerűen elakart válni én ezt nem bírtam és elszívtam egy olyan cigit haverokkal és ha ezt elmondanámm neki ez után miután rájött hogy hülye volt és nem is akar szakítani gáz lenne?2016. máj. 12. 15:16
1/6 A kérdező kommentje:
nem akarok titkolózni előtte és többet nem is akarok nem is volt jó rosszúl lettem tőle csak ez a tudat.. elakarom neki mondani... de lehet annyira nem tetszene neki hogy megint szakítani akarna... szerintetek?
2016. máj. 12. 15:17
4/6 anonim válasza:
Te most komolyan ilyen hülye vagy?
Na, szerintem te most fel akarod hívni evvel magadra a figyelmet, mert egy felelősségteljes marihuánafogyasztó tisztában van avval, hogy sokkal kevésbé drog ez, mint az alkohol, és ezt nem is feltétlen titkolja mások elől. Én is szeretem megtérítgetni az embereket, és eloszlatni a marihuána -kapudrog, marihuána -az ördög növénye című tévhiteket.
5/6 Zedricht válasza:
Kétlem, hogy sima marihuana volt, ha ennyire rosszul lettel tole.
6/6 anonim válasza:
valami "bio" fos lehetett az nem rendes marihuána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!