Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha nem ír rám a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ír rám a barátom amikor fent van az nagy baj?

Figyelt kérdés

Látom, hogy elérhető, de nem ír rám amikor én is fent vagyok. (szokott írni de nem egyből meg van hogy én írok először)

Ezen aggódjak? jelent valamit, hogy milyen gyorsan keres ha látja, hogy fent vagyok én is?

18/L

2016. máj. 11. 20:47
 1/9 anonim válasza:
nem
2016. máj. 11. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez komoly kérdés ??? -.-

Én 0-24 fent vagyok facen legalábbis mások ezt látják (teló miatt) mégsem írok mindig a barátnőmnek...

2016. máj. 11. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Már miért kéne aggódnod? Azt akarod hogy teher legyél neki és az legyen benne hogy "barátnőm van és foglalkoznom kell vele" vagy azt akarod hogy akkor írjon mikor szeretne, kedvet kap és így öröm lennél. Te válassz, melyik jobb, öröm vagy teher?
2016. máj. 11. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne vonjak párhuzamot, hogy milyen gyakran ír chaten és hogy mennyire érdeklem és szeret. Mert tudom, hogy szeret ha talizunk minden jó.
2016. máj. 11. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
miért nem írsz te rá? ennyi erővel ő is agyalhatna ezen. felesleges túlpörögni. Lehet csak be van lépve, de mondjuk eszik, fürdik, szüleivel beszélget, tanul, bármi...
2016. máj. 11. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért nem írok mert szerintem jobb ha a fiú keresi többet a lányt.
2016. máj. 11. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet ő meg azért nem ír, mert szerinte meg az a jobb ha a lány keresi többet a fiút. Kérdező, neki ilyenért ne hisztizz, mert könnyen elvesztheted
2016. máj. 11. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 nem a 16. század van mostmár. Ha neked hiányzik, te írsz. Mit nem lehet ezen érreni? Elvégre jártok, ne félj xdd a másik meg teló miatt nekem is azt mutatja hogy online vagyok egész nap
2016. máj. 11. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:

:DDD

katasztrófa :D

biztos már való neked egy párkapcsolat? :)

ha beszélni szeretnél, akkor írj rá-hívd fel, és kész :D

2016. máj. 12. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!