Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kamaszok elől titkolni melegségem?
A hangodat, mm amit a többiek hallanak, te nem hallhatod :D Vedd fel hangrögzítőre és hallgasd vissza. Öcsém pl 17 éves, és nagyon szép, mély hangja van, de ő is mondta, hogy sokkal magasabbnak hallotta :)
Egyébként sem ez számít :)
Az meg, hogy sovány vagy, ma már a legmenőbb dolog a világon :D Én szívesen cserélnék veled, lány létemre, rendes, nagy izmaim vannak, mert ilyen a testalkatom, hogy könnyen izmosodik, és persze rengeteget sportolok is :D De ha tehetném, kis vékony lány lennék :)
Ha vékony vagy, könnyen kijönnek a kockáid, és arra majd mindenki csorgatja a nyálát :P Szóval divat vékonynak lenni, ne aggódj.
A legtöbb üzletben csak olyan cuccokat kapni, ami s-m körül mozog, legalábbis lány osztályon tuti :)
Elsőnek igaza van abban, hogy ha nem akarod elmondani, akkor ne mondd el. Oké, ez hülyén hangzik, de igazából ez az igazság. Tagadd le, ha ennyire zavar, hogy megtudják...
Amúgy meg, szerintem ezen csak a kicsik , a buta gyerekek vannak ezen kiakadva. Ha ilyenek véleményével foglalkozol, nem vagy elég érett ahhoz sem, hogy ez biztos legyen. Fiatal vagy és még sok minden történhet. Nem azt mondom, hogy hülye vagy, és nem érzed, hogy kire/mire áll a f.rk.d, de na... Lehet még sok minden. :) 18/L
Köszi :DD
Csak egy kicsit zavarna, ha megtudnák, mert akkor azzal folyamatosan szekálnának. Mert már olvastam ilyenről
eingefallen
ige
eszébe jut
versank
elsüllyedt
boc eltévesztettem a oldalt (német-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!