Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nekm akar szexelni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekm akar szexelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A baratommal lassan 2honapja egyuttvagyunk de mivel jo baratok voltunk a kapcsolat elott is gyakran aludtam nala

O meg szuz, es egyszersem kozeledett felem ugy mintha szeretne hogy ez valtozzon. Viszont sokszor mondja hogy banja nem kezdemenyezett.

Holnap nala alszom. Mit kene tennem? Masszak ra en? Lepjem meg valami szexis fehernemuvel? Otletek?

17L (baratom:18F)

2016. ápr. 22. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
persze, én mindig mondom h az ilyen nyuszifiúkhoz vagány csaj kell szal igen, legyél kezdeményező, mássz rá és ne hagyd, ha ellenkezik. okozz neki pár olyan órát h nem felejti, aztán meglátod, másnaptól megváltozik.
2016. ápr. 22. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Jaj koszonom a biztatast:) rendben igyekszem
2016. ápr. 22. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szűzként nem tudja, mennyit kell várni (tapasztalat). Nagyon örülni fog neki, ha te kezdeményezel, tedd meg :)
2016. ápr. 22. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Viszont ha azt mondja, ne csináld, tartsd tiszteletben. Érezd meg a vonalat a szégyenlősség és a nem akarás mellett, mert ugyanolyan lenne, mintha ő mászna rád, attól, hogy ő a fiú.
2016. ápr. 22. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
tedd neki emlekezetesse az elso alkalmat ;)
2016. ápr. 22. 21:10
 6/11 A kérdező kommentje:

Semmikeppen nem fogok raeroltetni semmit

Csak addig amig latom hogy neki is tetszik a dolog

2016. ápr. 22. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Szavaidból azt vettem ki,hogy már te nem vagy szűz...ez elég gáz 17 évesen..

Amúgy irigylem a hatalmas problémád...:((

2016. ápr. 22. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:

17 évesen gáz?

hol élsz te? :))

2016. ápr. 22. 22:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Az elozo baratommal vesztettem el, akivel fel evig egyutt voltam (bar ehez semmi kozod) es mar akkoris 17voltam

2het mulva toltom a 18at szoval nemtudom miert szamit neked ez gaznak de ahogy erzed:)

2016. ápr. 23. 09:29
 10/11 theweeknd ***** válasza:

A fehérneműs cucc nem rossz dolog:D próbáld meg azzal, én biztos örülnék neki. :D

Vagy kicsit piszkáld aztán döntsd le majd markolj rá:D

Előjött a fantáziám... :DD

2016. ápr. 23. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!