Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?!?! Tobb lent
Figyelt kérdés
Ugy van h van ket fiu. Az egyikkel nehany napja jarok. Tetszik o is csakhogy a masik fiu valahogy kulonlegesebb es masabb es talan tobbet is erzek iranta. A fiu aki mostmar a baratom azert,,konolyabb" kapcsolatot akarna. Es meg nagyon bizonytalan vagyok😕😰2016. ápr. 5. 15:48
1/8 anonim válasza:
Válaszd azt, aki iránt többet érzel.
2/8 A kérdező kommentje:
Elirtam:*komolyabb
Akivel jarok nem akarok szakitani... es a masik fiu irant erzek tobbet de vele ugy is eselytelen lenne osszejonnom
2016. ápr. 5. 15:53
4/8 anonim válasza:
Szóval esélytelen lenne a másikkal összejönnöd... Akkor mi a kérdés? Az egyikkel nincs esély, tehát ha mindenkép akarsz barátot, akkor marad az első. Viszont ebből arra következtetek, hogy őt nem szereted igazán. Tehát nem hiszem, hogy elég érett vagy egy kapcsolathoz, már bocsánat.
5/8 anonim válasza:
Ha ilyeneken tűnődsz, akkor te se lepődj majd meg azon, ha a pasik is átvernek. Mert összejönnek veled, aztán jön egy másik, egy karcsúbb, nagyobb mellű, különlegesebb, és szépen a talpadra kötik az útilaput (jobb esetben). Neked hogy esne?
6/8 A kérdező kommentje:
Eppen ez az h szarban vagyok mert mindkettot szeretem csak az elso az mas. Es azert gondolom mert beszeltem vele errol
2016. ápr. 5. 17:10
7/8 anonim válasza:
Ha az elsőt nagyon szeretnéd, akkor nem lenne második
8/8 anonim válasza:
Ha az elsőt igazán szeretted volna, nem lett volna a bizonyos második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!