Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nem enged sehova bulizni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 1 eve vagyunk egyutt, 2-szer sikerult elmennem bulizni hatalmas vita es persze szakitas aran, elszeretnek a heten is menni valahova de nem merem neki mondani, ha titokban megyek akkor pedig lelkiismeret furdalasom lenne, mindent probaltam mar, hogy megertse, hogy erre is szuksegem van.. Mit tehetnek meg?2016. ápr. 1. 16:23
11/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretek inni, en pia nelkul is jolerzem magam, mikor elmentem legutobb ugyan ugy mikor raertem irtam neki, teljesen jozan voltam, de ez sem erdekli
2016. ápr. 1. 19:22
13/13 anonim válasza:
erre tudok egy megoldást (mivel férfi vagyok)
szépen fogalmazva mond azt neki hogy...Amíg nem szólok a magán életedbe bele ne pofázz te hülye kis f*** mert én nem szólok bele addig te se az enyémbe oké?! ha nem tetszik hogy bulizni megyek (ahogy olvastam) nem kell velem lenned!!! tudod mit?! ha nem tetszik akkor meg szakítok és a büdös életbe nem fogsz látni többet!!! vagy ha igen k****ra nem szólok hozzád!!!
probléma le tudva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!