Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, hogy anyukám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy anyukám megengedje a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval az interneten, akibe nagyon beleszerettem. Van köztünk korkülönbség, ő felnőtt ember, én még kiskorú. Külföldi, de jópár évig itt tartózkodhat, azonban aztán haza kell utaznia, hacsak nem nősül meg. Anyukám szerint (aki egy félreértés miatt hiszi azt, és meggyőzhetetlen) csak az állampolgárságért jött össze velem. Ez persze nem igaz, de mielőtt ezt gondolta volna is gyűlölte a páromat. Azt mondta, hogy sosem találkozhatunk. Nagyon régóta ismerjük egymást, és tényleg szerelmesek vagyunk. Úgy érzem, hogy ha véget vet ennek, akkor talán sosem leszek még egyszer ilyen boldog. Szeretném, ha ezt ő is megértené a kedvemért. Mit tehetnék?

2016. márc. 29. 18:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon régóta ismerjük egymást, "

Szóval ez az illető, még 14 éves korod alatt akart veled ismerkedni? Ha rajtam múlna, már nem lenne ebben az országban.

2016. márc. 29. 18:24
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem arab, nem muszlim. Tiszteli a nőket, nem akar visszamenni Törökországba. Nem várja tőlem, hogy szüljek neki, amikor nem akarok, sőt azt akarja, hogy éljek, járjak egyetemre.
2016. márc. 29. 18:37
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Leszel a felesége? És vajon hányadik leszel? Mert 4 simán lehet nekik egyszerre. Ja, hogy te szereted? Arany drága bogaram! Majd ha egyszer valóban szerelmes leszel, falba vered a fejed, hogy ilyen hülyeséget akartál elkövetni. Amúgy csókoltatom anyukádat és erőt egészséget kívánok neki. Meg kitartást a hülye kislányához.
2016. márc. 29. 18:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Köztudott, hogy 13-14 éves lányokkal ismerkedő 26-27 éves srácok mindig igazat mondanak és véletlenül sem azt amit a másik hallani akar..
2016. márc. 29. 18:39
 15/31 anonim ***** válasza:
ja meg számícs ara ha török 2 felesége lesz :D
2016. márc. 29. 18:45
 16/31 anonim ***** válasza:
Én is az előttem lévőkkel vagyok:) Ne hidd, hogy mindenben igazat mond...! Lehet, hogy te nagyon ismered, és bizonygatod is, de...
2016. márc. 29. 18:46
 17/31 A kérdező kommentje:
Törökroszágban nincs többnejűség...Köszönet az okos kommentelőknek!
2016. márc. 29. 18:46
 18/31 anonim ***** válasza:
Jólvan. Szerintem haggyuk ezt a kislányt. Látszik nem érti még. Szerencsére okos anyukája van. Viszont ha megkérhetlen, majd par év múlva ha még él ez az oldal, írd meg , hogy mar te is lqtod mekkora hülyeség amit szeretnél. :) nagyon kicsi vagy még egy érett férfihez drága :)
2016. márc. 29. 18:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 14 évesen ez korai.

Várd meg mig legalább 16-17 leszel és utána gondold át újra,hátha megváltozik a véleményed.

Meg nagxon nagy a korkulonbseg.

Szerinted egy 27eves ferfi,mit akarhat efy 14 eves lanytol?

Barmit mondhat nekef,lehet,hogy hazudik.

En anyukad partjan allok.

De ha te jonak erzed csinald csak,de kerlek elotte nagyon gonfold at.

2016. márc. 29. 19:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Amúgy a törököknek egyszerre csak egy feleségük lehet, de mindegy...olvassatok utána, mielőtt leírtok egy választ:)

Kérdező, tényleg nagy a korkülönbség és anyukádat is megértem. Hallgass rá is, ne hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek;)

2016. márc. 29. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!