Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban menthetetlen lennék?
Sziasztok! :)Szeretném kikérni a véleményeteket egy problémámról, amit eddig én nem éltem meg annak.
Szóval..17 éves lány vagyok, még egy "igazi" kapcsolatom sem volt, ellenben sok "majdnem" kapcsolatom igen. Tipikusan olyan lány vagyok, akinek ahogy a barátaim fogalmaznak nem jó akárki, tehát nem jövök össze olyan emberrel aki nem fog meg teljesen, amit én teljesen normálisnak tartok, minek járjak olyannal akivel nagyban különbözünk vagy csak nem érzem azt a mindent elsöprő szerelmet?
Nem rég tetszett egy fiú (olyan igazán, azt hittem ő az az egy, az a tökéletes), akivel egy buliban ismerkedtünk meg és sikerült 3 óra beszélgetés után teljesen belezúgnom, viszont az ezt követő első randin nem engedtem hogy megcsókoljon, mire "te tényleg menthetetlen vagy" mondattal otthagyott..ezt gondolom arra értette hogy még sosem jártam senkivel+nem adom magam könnyen. Ez tényleg probléma? Mi a véleményetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!