Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki ultimátumot? 16 l
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már egy hónapja "kavarunk". Sokszor találkoztunk már,itt ott,de nem mond semmi konkrétat.Bejövünk egymásnak, de ő azt mondta nem akar kapcsolatot.Fel attól hogy megbántjuk egymást. Én nagyon odavagyok érte, és többet szeretnék.De úgy érzem tönkretesz ez az egész huzavona.Valamikor minden oké, aztán elmegy depizni és nem veszi fel még nem ir vissza. Volt hogy négy napig nem tudtam elérni, már a falat kapartam kb hogy mi lehet vele.Ezek után még bocsanatot se kért, azzal indokolta hogy lelki sérült.Ami lehet hogy így van,de akkor miért nem hagyja,hogy segítsek. Szeretném őt szeretni,de úgy hogy én is egybemaradok.Mert ettol teljesen kikészülök.Ti mit tennének a helyemben? Gondolkoztam már azon hogy ultimátumot adok neki,de rettegek a válaszától.Félek,hogy nem kellek neki és ez a mostani dolog is megszűnik köztünk. De én is tudom hogy lépnem kell, mert ez így nem állapot.2016. márc. 27. 14:34
1/9 anonim válasza:
Találkoztam már hasonló emberrel, nem lehetett kibírni. De megértéssel és türelemmel (és esetleg egy pszihológussal) ki lehet bírni. Ha nem igazán akar kapcsolatot a srác, akkor lehet, hogy hagyni kéne. De ha Te kitartasz mellette, akkor meg kéne beszélnetek a dolgot.
Ultimátum? :) Mit akarsz? Adja át a keleti területeit, vagy különben bomábzod az országot?
Jó. Vicc volt. Mert az ultimátum más néven hadüzenet. :)
Sok sikert kívánok neked. Ha tudok segíteni, írj rám.
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy érted hogy ugyanezeket mondjam el neki is?
2016. márc. 29. 09:24
5/9 A harmadik szem válasza:
Úgy értem, hogy amég egy kapcsolatba bármiféle külső dolog bele tud avatkozni (pl az innen jövő segítség), addig nem is érdemes elkezdeni a kapcsolatot.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem.Hát kapcsolatra nem sok esélyt látok..
2016. márc. 29. 09:35
7/9 A harmadik szem válasza:
Egy kapcsolat nem feltétlen jelenti az együttlétet/élettársi kapcsolatot. A kapcsolat az a két ember közt fellépő interakciók és előítéletek.
8/9 A kérdező kommentje:
Aham. Akkor Te mit tanácsolsz,mit tegyek?
2016. márc. 29. 10:12
9/9 anonim válasza:
Hát... Semmi kép ne enged el mert sztem akkor simán öngyilkos lesz... Legyél vele őszinte.... Hogy mit érzel mit szeretnél és hangsúlyozd ki azt hogy megbízhat benned és segíteni szeretnél és nagyon szereted... Ő addig ien lesz amíg nem lép valaki az életébe akit szeret mert az már nyilván nem játszik hogy elfelejti azt aki miatt lelki sérült... Ha sikerül kapcsolatot létre hoznod akkor valakinek megmenteted az életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!