Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom (19) ma elvisz magukhoz, hogy bemutasson a családjának. Tudnátok adni jó tanácsot, tippeket, kérdéseket a szülőkhöz?
Hú, nagyon jó volt. Rettentően aranyos családja van. :) a szülei egyből megkértek, hogy tegezzem őket, tök jófej a húga meg az öccse is nagyon aranyos. Nagy szenzációnak számítottam, mert kb fél órája lehettem ott, és jöttek a keresztszülei is. :D nekik van egy négy éves kisfiuk, úgyhogy a két kisgyerek elvonult bulizni. :D akkor előkerültek a kiskori képek, amik rettentően cukik voltak. Semmit sem változott Patrik (barátom), csak megnőtt :D nagyon édesek voltak azok a fotók. Közben többször megfogta a kezemet, meg egymásra mosolyogtunk, minden :). Amíg a fényképeket nézegettük, ő a kanapé karfáján ült (mellettem), és rátámasztotta a fejét az enyémre. :3 annyira cukiii ^^
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, és a bíztatást, igazatok lett. Nem volt mitől félnem. :) Nagyon jól sikerült az este, a következő nálam lesz :D az megér még egy kérdést majd, mert nagyon keményen aggódik a nevelőapám. Igazából még nem is ismeri, de nem szereti a barátomat. :/ rázós menet lesz, de majd valahogy megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!