Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom (19) ma elvisz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth_Flóra kérdése:

A barátom (19) ma elvisz magukhoz, hogy bemutasson a családjának. Tudnátok adni jó tanácsot, tippeket, kérdéseket a szülőkhöz?

Figyelt kérdés
16 éves vok. Még nem voltunk nálunk, szóval az én családomat még nem ismeri. Nagyon izgulok, hogy esetleg kínos csendben fogunk-e ülni, vagy tényleg jó hangulat lesz. Van egy húga (15) és egy öccse is (7), nagyon szereti az öccsét. Van valami jó téma, amit felhozhatok? Milyen kérdésekre számíthatok, milyen kérdéseket tegyek fel? Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. márc. 25. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mesélj, hogy ment?
2016. márc. 26. 09:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon jó volt. Rettentően aranyos családja van. :) a szülei egyből megkértek, hogy tegezzem őket, tök jófej a húga meg az öccse is nagyon aranyos. Nagy szenzációnak számítottam, mert kb fél órája lehettem ott, és jöttek a keresztszülei is. :D nekik van egy négy éves kisfiuk, úgyhogy a két kisgyerek elvonult bulizni. :D akkor előkerültek a kiskori képek, amik rettentően cukik voltak. Semmit sem változott Patrik (barátom), csak megnőtt :D nagyon édesek voltak azok a fotók. Közben többször megfogta a kezemet, meg egymásra mosolyogtunk, minden :). Amíg a fényképeket nézegettük, ő a kanapé karfáján ült (mellettem), és rátámasztotta a fejét az enyémre. :3 annyira cukiii ^^

Köszönöm szépen a jó tanácsokat, és a bíztatást, igazatok lett. Nem volt mitől félnem. :) Nagyon jól sikerült az este, a következő nálam lesz :D az megér még egy kérdést majd, mert nagyon keményen aggódik a nevelőapám. Igazából még nem is ismeri, de nem szereti a barátomat. :/ rázós menet lesz, de majd valahogy megoldjuk.

2016. márc. 26. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Jajj, de aranyosak vagytok:) orulok, hogy ilyen jol sikerult, akkor nagyon aranyos a csaladja, es sok boldogsagot nektek:))
2016. márc. 26. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülök neki,sok boldogságot nektek!:)
2016. márc. 26. 22:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2016. márc. 27. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!