Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban furcsa hogy valakinek 15 évesen még nem volt párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Anyum munkatársának a lányával beszélgettem ma aki 13, és konkrétan ki mevetett amikor azt mondtam h még nem volt barátom. Ő már a 3. fiúval jár, úgy csokolóznak és falják egymást mintha legalább 20 évesek lennènek, azon se lepődnék meg ha kiderülne h a lány már nem szűz... ez csak nekem ilyen furcsa? Vagy csak én vagyok régimódú?2016. márc. 22. 23:44
11/12 anonim válasza:
Nem gaz. Nekem mar ketto is volt ennyi idos koromban,de a masodikat teljesen megbantam.
Azonban en tamogatom a tini parkapcsolatokat. Persze nem feltetlenul 13 evesen,de ugy gondolom jo,ha az ember kicsit megtanulja,milyen egy kapcsolat. Utana nem a huszonevesen valasztott,komolyabb partnerein kell kitapasztalnia a dolgokat. Persze ez csak egyeni velemeny.
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy régi módú, inkább érettebb a gondolkodásod. Én 18 vagyok (lány) és még nekem sem volt, sose..igazándiból nem is érzem úgy, hogy kéne legyen, valamiért olyan jól megvagyok egyedül :D És azért, hogy ne maradjak le a társadalomtól, nem lesz még egy darabig. Megvárom míg majd betoppan az életembe egy olyan személy akit igazán szeretek. Azért, hogy 'menő' legyek senkit nem fogok kihasználni. Te se tedd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!