Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónapja járunk és még nem csókoloztunk. Ez normális?
Figyelt kérdés
13 évesek vagyunk. Az osztálytársaink már mindegyik csokolozott mi még nem. Én nagyon szeretnék vele csókolózni... De ő még nem... Mit csináljak?2016. márc. 22. 18:13
11/14 anonim válasza:
Ez csak gyerek kapcsolat vagy még az sem. Ovisok is adnak szájrapuszit ha "járnak" de egyébként csoda , hogy még nem dugtuk, pedig az most nagyon swagyolo meni.
12/14 anonim válasza:
wow,ilyenkor en erzem magam hulyenek h eletemben eloszor 16 evesen csokoloztam :o 20/L
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, de nálam úgy van, hogy a járás a csóktól kezdődik, viszont ti még ehhez fiatalok vagytok szerintem és nem kellene azzal foglalkoznotok, hogy a többi 13 éves már túl van rajta! Én most csókolóztam nem olyan régen először és nem bántam meg, hogy vártam és megfontoltan cselekedtem.
16/L
14/14 anonim válasza:
Nem nem normális menj másik iskolába ott lesznek normális fiúk/lányok (nem tudom milyen nemű a partnered)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!