Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás távkapcsolatban? Hogyan?
Kicsit több, mint fél éve vagyok együtt egy fiúval (táborban ismerkedtünk meg), és részemről már nincs meg az a kötődés (szerelemnek nem nevezném még a kezdeti időszakban sem), így úgy érzem, ideje véget vetni a kapcsolatnak, csak azt nem tudom, hogyan.
Neten szakítani bunkóság, de személyesen nem tudom, lenne-e erőm, másrészt főleg ő szokott eljönni hozzám, engem a szüleim nem nagyon engednek el hozzá, és amikor ő utazik órákat miattam, azt mondani, hogy vége... Szóval azt hiszem, értitek. Az is fontos, hogy nem akarom (az ilyenkor elkerülhetetlennél jobban) megbántani, mert tisztelem őt annyira emberileg, hogy nem akarok sz*mét lenni vele.
Elsősorban azokhoz szól a kérdés, akik voltak már hasonló helyzetben: Mit kellene tennem? Hogyan szakítsak?
Mi ugyanígy voltunk.
Én úgy szakítottam, hogy megírtam neki, aztán felhívtam és megkapta a magyarázatot is. Csak 2 hét múlva találkozhattunk volna, addig már nem bírtam volna ki. Meg amúgy is ő jött volna. Így volt a legjobb.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!