Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok beszelgetni a baratommal. Miert?
Nagyon szeretem ot de ha ketten vagyunk akkor sokszor csond van es ez annyira rossz. Felek hogy szakut e miatt eswtleh majd hogy nem tudunk beszelgetni. Mert egyszeruen nem tudunk semmi temat feldobni. Kulon kulom masokkal sokat beszelunk tehat nem az van higy alapbol szotlanok vagyunk. Mondanatok temakat amiket ilyenkor felhozhatnek es beszelgetest tudnek kezdemenyezni?:((
15/L
Ha nem tudtok egymással beszélni, hogy kerültetek össze?
Bármiről lehet beszélni, az időjárásról, a suliról, mik akartok lenni ha nagyok lesztek, orszarvúk párzási szokásairól...
Ha nem is tudsz vele beszélgetni akkor ha olyan tipus akkor bújj oda hozzá...
De egyébként mindig meg lehet kédezni hogy hogy van...
Koszi a valaszokat.
Egy osztalyba jarunk es suli utan egyutt vagyunk es ezert ugye hogy mi tortent velunk aznap meg mi volt a suliba kilove
Bocsi, előző vagyok...
*el SE kezdtétek a párkapcsolatot" csak nem ide figyeltem :)
Nem nem csak babmbuljuk egymast hanem beszelgteunk csak sokszor van csond
Nem ertem hogy ertitek hogy nem is tunne fel a csond ha tenyleg osszeillenenk
Ha össze lennétek szokva nem feszélyezne a csönd, szerintem elég érthető.
Gondolom az sem idegesít, ha épp percekig nem szól hozzád valamelyik szülőd, tesód, legjobb barátnőd vagy nem tudom, elég hülye példa, csak próbálom érzékeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!