Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek most a barátnőmmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek most a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy fél éve vagyunk együtt, én 19, ő 18 és osztálytársak vagyunk.

Előttem volt egy barátja, (lehet, hogy több is, én csak róla tudok) és vele meg néhány más emberrel szerda este elment inni. A probléma nem csak az, hogy az exével bulizott, hanem az is, hogy ő erről egy szót sem szólt, utólag tudtam meg egy barátomtól, aki látta őket. Rákérdeztem a barátnőmnél, de nem is nagyon magyarázkodik, mintha ez egy természetes dolog lenne..

Egy suliba járunk mindhárman és sokszor látom, hogy nagyon nézi a fiút. Amikor a srác jön szembe a folyosón, mindig mosolyog a barátnőmre, ő meg elpirul, lesüti a szemét, és ő is mosolyog. Egyiket sem zavarja, hogy én is ott vagyok.

Eddig egy szót sem szóltam, azt hittem, beképzelem a dolgot, de az ivásos dolognál most betelt a pohár. Lehetséges, hogy még mindig az exét szereti? Szakítanátok a helyemben?

2016. márc. 11. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A helyedben el sem kezdtem volna!!!!! OSZTÁLYTÁRS! A lehetö legigénytelenebb megoldás amikor valaki a 3m-es körzetén belül keres párt/partnert.
2016. márc. 11. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A helyedben szakítanék. Sajnos úgy tűnik, érez valamit az exe felé.
2016. márc. 11. 23:08
 3/3 KedvesPitypang válasza:

Háááát elég gyanúsan viselkedik, ezt jól megfigyelted.

Viszont szerintem okvetlenül beszéljétek át a témát, hogy ne fordulhasson elő az, hogy ESETLEG félreértésekre alapozva döntesz... bár őszintén szólva kicsit egyértelmű, hogy valamit még mindig érez az exe iránt.

2016. márc. 26. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!