Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fog változni? Vagy ez mindig így lesz?
A barátommal már majdnem 1 éve vagyunk együtt. És azt érzem, hogy birtokol engem. A kapcsolatunk elején, mindent meg engedett. Most olyan szinten vagyunk, hogy semmit nem csinálhatok. Nem festhetem ki magam, nem mehetek sehová sem a barátnőimmel. Suli után , egyből haza kell jönnöm, nyáron nem vehetek fel rövid nadrágot. Fbn nem beszélhetek a fiú barátaimmal. Szerintetek ez fog változni ? Vagy ez nem is birtoklás ? Vagy mi ez ? Azt mondja hogy ez mind azért van mert féltékeny. Távkapcsolatban élünk. 1 hónapban 1x találkozunk, és azt mondja hogy ha csak ő neki akarok tetszeni, akkor miért festeném magam mindennap ? Azt mondja, hogy akkor megértené, hogy ha mindennap találkoznánk. Akkor elhinné azt, hogy csak ő neki akarok tetszeni. De, így nem. Szerintetek, ha többet fogunk tudni találkozni, akkor ez fog változni , vagy ez örökké így marad ?
F/17
L/17
Ez birtoklás!!! De még milyen!
Ráadásul alattomosan úgy van beállítva, mintha neki lenne igaza.
Hogy szeret ő téged, ha megtilt ilyen apavető dolgokat például, hogy suli után elmehess valahova. Hogy szeret, ha ennyire nem bízik benned?
Azonnal szakíts vele, még az előtt miután jobban elfajulnak a dolgok!!!
Ne hagyd senkinek, higy ezt tegye veled!
15/L
Bocsi telóról voltam😂
*alapvető
*az előtt
Nem ez nem fog változni
Dob ki francba ezt a kis csávót az ilyen nem érdemel meg
Istenem mégis miféle pár vagytok ti?
Bizalom emberek
Szerintem meg pont egymásra találtatok :DD
De most komolyan...bizalom? Ismeritek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!