Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Politikai nézeteltérés véget...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Politikai nézeteltérés véget vethet a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok,barátnőm szintén 18 éves.

Mindkettőnk családjában elég meghatározó tébnyező a politika,és sajnos 4 hónap járás után most tudtuk meg hogy sokkal nagyobb a különbség mint gondoltuk volna.

Én Jobbikos(az egész családom is) barátnőm pedig Mszp-s(neki is az egész családja).

Szerelmesek vagyunk egymásba,de ekkora nézetkülömbség mellett hogy lehet lenni?

Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Mit csináljak?

2016. márc. 2. 15:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk ilyenek,habár valóban vannak olyanok akik az általad említett csapdába estek.

Mindketten szimpatizálunk az említett pártokkal,de az egyáltalán nem jelenti azt hogy nem lenne önálló világnézetünk,hisz én is simán el tudok képzelni egy jobb világot mint amit a jobbik tervez megvalósítani,én csupán az adott lehetőségek közül mazsoláztam ki azt ami a legközelebb áll az általam vallott nézetekhez.

2016. márc. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!