Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tanácsot, véleményt szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot, véleményt szeretnék kérni?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki régóta tetszik,és neki is én,de van barátnője,akit már szinte nem is szeret,de nem akar szakítani vele,mégis azt mondja,hogy engem szeret.

Ha összejönnék vele,akkor a szüleim,a barátnője és mindenki más meg akarna ölni kb.De én mégis vonzódom hozzá :(

Van egy másik srác,aki irtó aranyos,és azt mondta,szeretne velem lenni.

Tanácstalan vagyok.

Ti mit tennétek a helyemben?Melyiket "választanátok"?Biztosra mennétek vagy "várnátok a csodát"?

2016. febr. 26. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Korod gondolom van vagy 15.

1. srác azt se tudja mit akar, érzelmileg labilis, kiszámíthatatlan kit fog szeretni egy idő után. Az meg, hogy vonzódsz hozzá döntsed el magadban, hogy tényleg vagy csak fellángolás ?

2. srác járható út, döntsed el, hogy mit tudsz vele elképzelni és mit akarsz tőle

( súgom van egy harmadik megoldás is, ami nem divat, tudom, de az az, hogy egyiket se választod, ehhez viszont kellő ész is kell )

2016. febr. 26. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én azt választanám akivel jobban el vagyok de ezt nem én dönthetek helyetted. De ha segítség kell akkor meg próbálok s segíteni ha gondolod
2016. febr. 26. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem biztos nem kéne egy ilyen pasi, aki azt sem tudja mit akar. Szerintem hülyére vesz az a srác. Szinte nem is szereti? Akkor minek van vele? Nem akar szakítani? Miért nem?Azt mondja téged szeret, csak azt nem teszi hozzá, hogy hülyíteni!!

Ne legyél ennyire naív. Egyértelmű, hogy nem szeret.

Csak szórakozik, és lesi az alkalmat, hogy megcsalhassa a barátnőjét veled, néhány alkalommal, aztán szépen dobbant.

A másik pasi talán jobb választás. Ismerd meg, és felejtsd el az elsőt.

2016. febr. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!