Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha nem bírom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem bírom egyedül? Lent

Figyelt kérdés

2 éves kapcsolatom volt. 1 hónapja szakítottunk..

Nem ő, hanem valaki.. hiányzik. Aki velem van, mellettem..

Nem jó egyedül. Mit tegyek ez ellen ?

2016. febr. 22. 19:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

én is hasonló cipőben vagyok...

bár nálunk nembeszélhetünk kapcsolatról, mivel rögtön mikor megismerkedtünk Ő közölte velem, hogy barátként tekint rám és pont... És tényleg így volt, Ő volt a legjobb barátom 4 és fél évig, vele bármikor bármit bárhol meg tudtam beszélni, nagyon sok ájszakát beszélgettünk át ez alatt az idő alatt, és én szép lassan fülig beleszerettem. Régebben sokat hülyéskedtünk azzal, hogy mi össze fogunk házasodni meg hasonlók, de mikor elmondtam neki, hogy szeretem, totál lefagyott, ez január közepén volt, azóta eltűnt, nem tudom sehogy elérni!

Lehet hogy nem voltunk együtt, de sokkal jobban fáj az Ő elvesztése mint amikor 2 év után lelépett a volt barátnőm!

Szóval hidd el megértem miről beszélsz, én is úgy érzem, hogy nem nagyon bírom már egyedül!

Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan!

18/F

2016. febr. 22. 23:10
 12/12 anonim válasza:
100%
... 2 és fél éves kapcsolat, 2015 ujévén szakitottunk, megcsalt a barátom, és még mindig bögök miatta, hiányzik és szeretem.Volt utánna barátnőm de csak azért mert erősködött hogy szeret a lány stb. Biszex vagyok,régota ismertem és nekem is tetszett és gondoltam mért ne? vágjunk bele. Jártunk 2 honapot, de bárkire ránéztem féltékenykedett, hivogatott,mindig nálam akart aludni, ugyéreztem megfojtott a szeretetével. Szakitottunk, de még most sem ezmiatt szomorkodom hanem a legelső pasim miatt. Nem fogsz tudni te sem 100%osan tullépni rajta, vagy elfelejteni, hanem enyhülni fog a fájdalmad. Ehhez idő kell, és megfelelő társ magad mellé. És a társkereső szerintem oltári nagy hülyeség, mivel ki tudja kivel beszélsz, vagy akinek elmondja magát az illető lehet pont a forditotja, szoval ezzel vigyázni kell. Ne keresd a szerelmet, várd meg amig beforrnak kicsit a sebeid, aztán ha megtetszik valaki akkor szépen lassan vágj bele.:) Sok sikert hozzá. 17/BI/L
2016. febr. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!