Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nincs barátnőm? 16f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki-Találd-Ki kérdése:

Miért nincs barátnőm? 16f

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. 180cm barna haj barna szem. Kondizok már másfél éve, eléggé látszik is. Szeretek beszélgetni a lányokkal. Tinderen szoktam velük ismerkedni. Eljutok egy darabig, de aztán mindig az lesz a vége, hogy a fejemhez vágják, hogy nincs közös bennünk meg stb, mert mondtam egy sértőt véletlenül. Ti mit javasoltok, szoktam mondani, hogy nekem a belső számít meg ilyesmi, de valahogy nem jön össze. Ti mit szoktatok mondani a lányoknak, hogy ne legyenek kétségeik? Meg egy pár hasznos tippet is adhatnátok. Előre is köszi

2016. febr. 21. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen tipusú lányoknál probálkozol?
2016. febr. 21. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:

1# a típus mindegy, minden lányt le lehet venni a lábáról :)

Kérdező miről szoktál velük beszélni?

Ha akarod írhatod privátba :)

2016. febr. 21. 12:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Minden féle lánnyal. Általában ilyen általános dolgokról. Meg mesél magáról
2016. febr. 21. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
A lányok sok mindentől kiakadnak.. Ha nem tudsz normálisan viselkedni attól még különösen, amikor nem is ismer és tolakodó vagy..
2016. febr. 21. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne Tinderen probalkozz,inkabb szemelyesen. Ugy gondolom,nagyon furcsa,ha valaki kamaszkent tarskereso alkalmazason keresztul probal gorcsosen part talalni. Lehet,hogy ez csak az en velemenyem,de nekem nem valami szimpatikus ha egy tizeneves lany mar az internetet is pasizasra hasznalja. Meg amugy is,eloben sokkal jobban lehet ismerkedni.
2016. febr. 21. 14:34
 6/6 anonim válasza:

Egyszer regisztráltam tinderre de csak szórakozásból. Beszélgettem pár fiúval, de kivétel nélkül leráztam őket és megmondtam nekik, hogy nem akartam semmi komolyat egyikükkel se. Nekem kicsit ijesztő volt ez az online társkeresés, élőben biztosan mindenki máshogy reagál;)

15 L

2016. márc. 12. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!