Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek/szüleinek hogy 1 hónap után együtt szeretnék aludni a vele/lányukkal?
18F
Ő 18L
Még nem vagyunk 1 hónaposak.
És mielőtt hogy azt írnátok hogy álszent köcsög vagyok mer biztos csak megdugni akarom...hát elmondom hogy nem.
1 hónap után nekem is furcsa lenne ha odaadná magát.
De én csak azért akarok vele aludni...hát ez az exemre vezethető vissza: (ez az exemmel 1x volt)
...ottalszok náluk,filmezunk,ismerkedek a családjával,elvagyunk mint egy pár,hülyéskedünk stb. és mikor mellette alszok el este, és azzal kelthetem őt reggel hogy addig csókolgatom ameddig fel nem ébred az felbecsülhetetlen. És mikor úgy kelek reggel hogy bekapcsolódok a családja mindennapjaiba az olyan jó érzéssel tölt el hogy nemtudom elmagyarázni. Szóval nem,nem amiatt akarok ilyen korán nála aludni hogy megdugjam.
Aranyos,hogy a barátnőddel együtt akarsz lenni,de ez az 1-2 hónap a sülve-főve együttlevős időszak. Utána is törődj majd vele,és utána is bizonyítsd,hogy szereted. Ha igaz szerelem,akkor nagyon-nagyon sok időtök lesz együtt. A szülők féltik a gyermeküket,akár 15 akár 20 éves és még sorolhatnám. Először próbálj a lánnyal szoros kapcsolatot kialakítani,és ha úgy érzitek,akkor ottalhattok egymásnál. Nem kell elsietni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!