Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti sírtatok már lány miatt? (15/F)
Barátom (most már voltbarátom) sajnos sírt miattam, kétszer is. Meg még ki tudja hányszor, amikor nem tudtam róla.
Első alkalommal úgy másfél órát zokogtunk együtt. Amikor másodszor volt, akkor én bőgtem 3 órát, ő meg úgy 10 percet.
Hogy utána mi volt, azt nem tudom, mert szakítottunk és nem mondta senki olyannak, aki velem is tartja a kapcsolatot.
Szerettük egymást, mégse tudtunk együtt lenni, ő gyengének érezte magát ehhez a kapcsolathoz, én meg őrültnek. Ez van.
Nem gáz. Elsőre mélyen meghatott és cukinak találtam. Másodjára inkább szánalmat és haragot váltott ki belőlem, de nem konkrétan a sírás, hanem az oka.
14/l
Tudod bolond aki sir egy lany után... :D
Na jó amúgy nem! Nem sirnek egy lany miatt... Meg mkkor eletem szerelme volt akkor sem... Viszont mikor faterom eladta azt az autot ami a legjkbban tetszik nelem na azt megkonnyeztem! Sott sirtam is de vissza szerzem ugy is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!